В новините
 
19.03.2024 12:31
Лидер, Новото време
 
 
06.10.2010
15 минутна почивка за дебатите в Народното събрание след словото на Волен Сидеров за тракийци
Представители на ВМРО и телевизия СКАТ вчера се разгневиха на бургаските депутати, защото не се явиха на среща по темата „Защо е важно да подкрепим референдум против членството на Турция в ЕС”. Форумът бе обявен за 11 часа вчера в Капитанската зала на хотел „България” в Бургас. На него по предварителна програма трябваше да присъстват както граждани, така и народни представители от всички политически сили, които са били поканени, за да дискутират темата за допитването до народа. Никой от бургаските избраници обаче не се яви в залата, а срещата за малко да се провали напълно, тъй като стана ясно, че предния ден неизвестно лице се е опитало да я саботира. Лидерът на ВМРО Георги Дракалиев и водачът на „Независимите” в Общинския съвет в Бургас Валентин Касабов бяха посрещнати в залата с новината, че в неделя в хотела се обадил женски глас, който заявил, че събитието се отменя за вторник от 10,30 часа. След кратка суматоха все пак представителите на ВМРО и СКАТ дадоха пресконференция за медиите, като нарекоха объркването „опит за провокация”.
26.06.2009
Кандидатите на ЛИДЕР и Новото Време се представиха пред обществеността
На площадката на „Охлюва” е препълнено от усмихнати и въодушевени хора. Всички стискат в ръцете си малки сини знаменца. Погледите им са отправени към естрадата, с някаква светла сянка на искрена надежда. Наоколо е пълно с деца и младежи, които се отличават по красивите шапки и фланелки с надписи ЛИДЕР и сякаш се чувстват горди, че искат да бъдат именно такива в бъдеще. Да бъдат Лидерите, които ще изведат България от безизходицата на застоя и нищетата. На сцената звучи сакралният глас на най-бургаския певец – Пламен Ставрев, а песните му хипнотизират присъстващите и минувачите в Морската градина. Песните му навяват усещане за истинска обич и тъга, за онова живо и чисто море със силен мирис на водорасли и сол, за Бургас на старите рибари и моряци, за човешката съдба и вярата в доброто. Бардът пя за смисъла да не се примиряваме с обречеността, да се стремим и да се борим за промяна на статуквото, което ни потиска, да бъдем Лидери на живота, да бъдем истински хора.
14.06.2009
Топлофикация Бургас опрощава лихвите на своите длъжници
Ръководството на Топлофикация Бургас ще опрости лихвите на своите клиенти с просрочени задължения, ако те заплатят изцяло и наведнъж задълженията си в срок от 17.06.2009 до 17.07.2009 година. На всички абонати със започната съдебна процедура, заплатили изцяло и наведнъж задълженията си в същия срок, включително присъдените от съда вземания /съдебна такса, главница, лихви към датата на започване на съдебното дело/ дружеството няма да събира законната лихва, начислявана до окончателното изплащане на задължението. Клиентите на бургаската топлофикация могат да се възползват от инициативата на дружеството на касите в ж.к. Славейков, ж.к. Лазур и ж.к. Изгрев. Приспаданията няма да се извършват на касите на Български пощи или плащания по банков път. Топлофикация Бургас прави този жест за своите абонати за пореден път, с което да покаже своето обществено отговорно отношение към близо 10 000 абоната с 2 и повече неплатени сметки. В последните години дружеството води активна социална политика и не остава безучастно към финансовите проблеми на своите клиенти, предизвикани от икономическата криза. Ръководството на фирмата подканя абонатите си да се възползват от този шанс, тъй като едва ли за в бъдеще дружеството ще бъде в състояние да компенсира подобни финанови загуби.
 
 
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |