В новините
 
19.03.2024 14:23
Политика
 
 
08.02.2011
Патриотите започнаха от Бургас кампанията си за местния вот
АТАКА ще води самостоятелна битка в предстоящия местен вот." Това заяви лидерът на националистите в Бургас, където в събота се проведе работна среща с актива. Припомняме, че Сидеров стана депутат от Бургас и от този град винаги са идвали най-високите проценти на доверие за патриотите. "АТАКА няма да играе в коалиции. Излизаме с наши кандидат-кметове и с наши общински листи, за да участваме реално в управлението", заяви националистът на изпълнилите залата активисти, които бяха изненадани от появата на лидера си. Патриотът припомни, че в 41-вия парламент АТАКА е в позиция на подкрепяща управлението на ГЕРБ, но не участва в изпълнителната власт. "Подкрепата беше нужна, за да се отстранят основните играчи в политиката - ДПС и БСП. С усилията на АТАКА попречихме на ДПС да реже парчета от баницата и да ги поднася, отбеляза националистът.
07.02.2011
НДСВ Бургас готови за избори
В зала „Амфибия” на хотел „Аква” – гр.Бургас, се проведе Областен съвет на НДСВ Бургас. Актива на партията обсъди предстоящите избори за местна власт и за президент на страната. Общинските структури докладваха, политическата обстановка в общините и представиха предложенията си за явяване на местните избори. Повечето от общинските организации са готови за самостоятелното явяване на Местни избори 2011. Някои от организациите предпочитат явяването в коалиции. Предложиха се коалиции, алтернативи на сегашното управление на страната. Обсъдиха се варианти за явяване на Президентски избори, обсъдиха се и евентуалните кандидати. Почти с единодушие се прие кандидати за кметове и първите имена от листите да се обявят след представянето на кандидата за президент на НДСВ. Номинацията на партията за президент ще се направи от Националния съвет, през пролетта.
 
 
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |