В новините
 
04.06.2009 18:15   Новината е видяна 10854 пъти
Театрални звезди в Айтос : ЛИДЕР и Новото време подариха „Омайна нощ” на местната публика

ПП ЛИДЕР и Новото време подариха на обществеността в град Айтос  представление от хитовата постановка на ДТ „Адриана Будевска” Бургас. Комедията „Омайна нощ” на световно известната френска писателка Жозиан Баласко представлява режисьорско постижение на известния наш актьор Велко Кънев. Стотици изпълниха местното читалище снощи, за да се насладят на изпълнението на звездите на българския театър Мария Сапунджиева, Асен Блатечки, Юрий Ангелов. Вечерта се превърна в истински празник за ценителите на изкуството на Мелпомена.

     Театралната постановка е поредният подарък за гражданите на Айтос от ЛИДЕР и Новото време. За Деня на детето – 1 юни, общинският координатор Георги Янев и председателят на предизборния щаб в града Кирил Стоянов дариха два климатика на детското отделение към Многопрофилната болница за активно лечение в Айтос.

     В града пристигна кандидатът за евродепутат Мирослав Севлиевски, който се обърна към събралите се в читалището с призива да са активни на предстоящия вот и да гласуват по съвест и с мисъл за бъдещето. Севлиевски разговаря с работещи в предприятия в региона. Той посети шивашката фабрика „Лазур” в Карнобат и мебелната „Делта мебел груп” в Айтос, където разясни акцентите в предизборната програма на ПП ЛИДЕР и Новото време.

Ключови думи: ЛИДЕР, Новото време, Севлиевски,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |