В новините
 
28.03.2024 16:29
Крими
 
 
30.08.2010
Полицията се намесва в скандал с чешки туристи
На 29.08.т.г. около 00.45 ч. в Пето Районно управление «Полиция» - Бургас е получено съобщение за възникнал скандал в бистро «Иваново ханче», разположено в кв. «Сарафово», между собственичката на заведението – 63 годишна жена и чешки турист. Констатирано е, че около 23.00 ч., след употреба на алкохол част от групата чехи – клиенти на заведението си тръгнали, като в бистрото останали само двама от тях. В предвид късния час, собственичката ги помолила да си платят сметката, за да затвори бистрото, но чехите отказали да напуснат, като поискали да направят друга поръчка. След получения отказ единия от туристите – М.П., 40 годишен от Прага, започнал да буйства, заплашил собственичката и сервитьорката, след което с ръка счупил стъклопакета на входната врата. Своевременно дошлите на мястото на инцидента полицейски служители предотвратили разрастване на скандала, като отвели М.П. в Дома за временно настанянване на пълнолетни лица – Бургас. Стойността на нанесената от туриста щета по завадението е в процес на установяване. Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление «Полиция» - Бургас.
26.08.2010
Изземват карнавални атрибути от младежи в Меден Рудник , Бургас
На 25.08.т.г. служители от Четвърто Районно управление «Полиция» - Бургас по сигнал са претърсили дома на 18 годишния И.Д., разположен в бл. 50 в ж.к. «Меден Рудник», откъдето са иззети : 15 мобилни телефона от различни марки, газов пистолет кал. 9 – мм без документи за собственост заедно с пълнител, 4 патрона за газов пистолет, метална телескопична палка, черна шапка с прорези за очите, 32 саморъчно свити цигари с канабис, полиетиленов плик с кафеникави семена, втори полиетиленов плик със зеленикаво-кафеникави на цвят семена, полиетиленов плик със суха тревна маса, полиетиленов чувал със суха зеленикава на цвят тревна маса, полиетиленов плик със суха зелена на цвят тревна маса и саксия със засадено в нея канабисово растение. Работата по случая продължава от служители на Четвърто Районно управление «Полиция» - Бургас.
 
 
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |