В новините
 
26.08.2010 11:13   Новината е видяна 4991 пъти
Характерни престъпления през последните дни в Бургаско
На 25.08.т.г., чрез разбиване ключалката на шофьорската врата, е проникнато в купето на товарен микробус «Мерцедес Спринтер», със старозагорска регистрация, паркиран в задния двор на супермаркет в Обзор, откъдето е извършена кражба на сумата от 4 200 лв. / оборотни пари/. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Несебър.
На 25.08.т.г., чрез отключване на входната врата е проникнато в апартамент в к-с «Зорница», обитаван от 60 годишна жена, откъдето е извършена кражба на златни накити / около 150 гр./ и сумата от около 2 000 лв. Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление «Полиция» - Бургас.
На 25.08.т.г. през незаключена входна врата е проникнато в диско клуб «Шоколад» в с. Лозенец, откъдето е извършена кражба на метална касета със сумата от 2 000 лв. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Царево.
На 25.08.т.г. в момент на безнадзорност е извършена кражба на портфейл, оставен на стол, пред студио за татуировки на входа на х-л «Планета» в Слънчев бряг, собственост на 33 годишен мъж от Русе. В портмонето е съхранявана сумата от 2 772 лв. лични документи и вещи. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Несебър.
На 25.08.т.г. по неустановен до момента начин е проникнато в хотелска стая в Слънечв бряг, обитавана от 20 годишен английски турист, откъдето е извършена кражба на плик със сумата от 560 паунда и около 1 300 лв. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Несебър.
На 25.08.т.г. в Районно управление «Полиция» - Поморие е получено съобщение от 59 годишна жена от града, за това че около 09.45 ч. на същата дата в туристическото й бюро, разположено на ул. «Сливница», е влязъл непознат мъж, който поискал да наеме квартира. Дал на жената банкнота от 100 евро с уговорката да си прихване от тях 20 евро капаро, за което му е върната сумата от 80 евро. Малко по-късно поморийката установила, че банкнотата е фалшива. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Поморие.





Ключови думи: кражба, Полиция, Несебър,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |