В новините
 
28.04.2024 00:43
Търсене
 
 
27.05.2010
5-ти рожден ден на AnimeS-bg.com
За пета поредна година
AnimeS-bg.com ще събере феновете на популярното японско изкуство аниме и манга. Екипът на сайта ви предлага възможността да присъствате в единственото по рода си събитие в България. Партито ще се проведе на 17 юли (събота) с начален час 11:00 и ще продължи до 20:00 часа. То ще бъде в парти център “4 km” в София. Мястото е избрано с оглед на големия си капацитет (над 2500 правостоящи места и площ от 2000 кв.м.), както и с оглед на подходящите за целите на събитието дизайн и мултимедийни възможности (озвучителна система с 40 киловата мощност и ефектно осветление). Самото събитие ще представлява шоу, включващо множество елементи. Ще бъде осигурена богата музикална програма, която съчетава 2 уникални български рок групи на живо, а именно Обратен ефект и Funky Buzz. Ще има игри с публиката, косплей конкурс, amv контест, турнир по електронни игри и други. Освен това ще се състоят награждаванията в станалия традиционен конкурс за Miss. и Mr. AnimeS. Не на последно място, събитието ще бъде оживено от специална програма, включваща аниме визуализации, извършвани с последно поколение проектори. Входа е свободен за деца под 14 години!
18.03.2010
Танц през МАРТ
През Март ДЮН/Танц БГ ще представи пред бургаската аудитория 3 танцови продукции, предназначени за различни аудитории и възраст. Като начало на танцовия Март, На 21 Март, от 18.00 ч., в зала 1 на Младежки Културен Център, Компания ДЮН представя най-новият си спектакъл, озаглавен ИГРА НА ЕНЕРГИЯ Спектакълът интерпретира идеята за пътя на Енергията през тялото, съзнанието и чувствата. Зрителите са разположени в кръг, а танцьорите пренасят, хвърлят и обиграват в пространството един портокал, символизиращ Енергия, Мисъл и Чувство. Хореографията на постановката е дело на Петя Стойкова със съдействието и интерпретацията на танцьорите. Музиката е на великият Йохан Себастиян Бах, в изпълнение на бургаският виолончелист Лъчезар Каприев. Компания „ДЮН” ще представи ИГРА НА ЕНЕРГИЯ през Април и пред софийска аудитория, в рамките на фестивала за съвременен танц „Антистатик”. На 25 Март, от 19.30 ч., в залата на НХК, ДЮН/Танц БГ ви кани на Концерт-Спектакъл „4 години Танцово студио „ДЮН” и раздаване на ежегодните награди „ДЮНЕР”. Спектакълът ще представи в сценичен вид танцовите часове на Студио ДЮН - Салса, Регетон, Народни танци, Танцова Аеробика, Йога, Капоейра, Съвременен танц и Ориенталски танци. Специален гост на събитието ще бъде Балет „РУЖ”. Ежегодните награди „ДЮНЕР” се присъждат от основателите на Студио „ДЮН” на най-изявените си и преданни посетители. Наградата е символична и представлява специално изработена статуетка с инициалите на Студиото. Номинациите са в индивидуално подбрани категории и са озаглавени с чувство за хумор. Най-интересните от тях са: Най-добра хоротропка и Куйрук хоротропец, Мис гиричка, Дързост и сексапил, Универсален боец и др.
18.01.2010
НОВА ИЗЛОЖБА СЪБИРА ФЕНОВЕ НА МОТОЦИКЛЕТИЗМА
Ново изложение добавя в програмата си за 2010 година Международен панаир Пловдив. „Феър мото шоу“ ще събере от 19 до 21 март производители и вносители на мотоциклети, фенове на мотоспорта, които ще могат да видят най-новите модели и да се насладят на майсторското шоу на гостуващите звезди в атрактивната демонстрационна програма. Подобно изложение се провежда за първи път в България. То ще демонстрира новите машини, екипировка, аксесоари, резервни части, поддръжка и услуги, а също - набиращият популярност „стънт” (атрактивно управление на мотоциклети). Участниците ще покажат мотоциклети, скутери, АТВ, бъги, резервни части, аксесоари и консумативи за мотоциклети, тунинг на мотоциклети, оборудване за специализирани сервизи и салони, сигнално-охранителни системи за мотоциклети, ремаркета за транспортиране на машините.
19.11.2009
LORD OF THE DANCE НА МАЙКЪЛ ФЛЕТЛИ С ГОЛЯМО ТУРНЕ В БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2010
Продуцентска компания
АРТ БГ , отново покани Lord of the Dance След шеметния успех и два напълно разпродадени концерта през пролетта на 2008 г. в зала 1 на НДК отново ще имаме удоволствието да видим най-известното танцово шоу в света Lord of the Dance през юни 2010 г. този път в цели четири български града, стана ясно на специална пресконференция в столичния ирландски пъб J.J. Murphy's. Четирите концерта у нас на Lord of the Dance през 2010 г. се организират от продуцентска компания АРТ БГ с любезното съдействие на посолството на република Ирландия у нас. За да обявят благата вест за всички любители на ирландската култура и танци у нас пристигнаха лично мениджърът на Lord of the Dance Питър Мърси и солистите Джеймс Кийгън, изпълняващ ролята на Господаря на танца и Кийра Скот в ролята на добрата героиня.
12.10.2009
ПИАНО ПАДНА ДО ОРЛИН ГОРАНОВ НА ЗЛАТЕН КЕСТЕН 2009
Пианото на композитора Нелко Коларов се строполи на сцената по време на рецитала на Орлин Горанов на шлагерния фестивал „Златен кестен 2009” в Петрич. Инцидентът се случи още на първата песен на гласовития оперно-естраден певец „Да започнем отначало”. Музикалният инструмент се откачи от стойката си и за малко не отсече краката на пианиста на Робин Гиб от „Би Джийс”. По чудо остана незасегнат от повреда и самият синтезатор, та любимецът на няколко поколения успя да зарадва почитателите в най-южния град на България с хитовете си. Около час Орлин Горанов изпълни някои от най-популярните си песни като „Светът е за двама”, „Заминават си птиците”, „Като дъх на утрин” и италианската канцонета „О, соле мио”. Певецът направи и ефектно шоу за публиката, като се включваше и в танците на балета от Югозападния университет „Неофит Рилски” - Благоевград. Дуетната половинка на Кристина Димитрова демонстрира и известното си чувство за хумор, като от дефекта с пианото направи ефект. „На следващата песен може да не ръкопляскате толкова силно, за да не падне пак”, пошегува се попзвездата преди да обяви второто си изпълнение. Орлин, а и останалите участници и организаторите не пропуснаха да благодарят за перфектното озвучаване на „Саламандър мюзик”.
 
 
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |