В новините
 
28.04.2024 22:24
Търсене
 
 
01.07.2009
Нов център за планиране на финансовото бъдеще отваря врати в Бургас
От началото на месец юли в Бургас ще започне да функционира нов център за планиране на финансовото бъдеще. На адрес: ул. "Хан Аспарух" № 1 в Бургас, клиентите на ING ще имат възможност да получат интегрирано обслужване в сферата на животозастраховането и пенсионното осигуряване. Събирането на офисите на ING Животозастраховане и ING Пенсионно осигуряване на общ адрес има за цел да улесни жителите на града, като предостави по-голям набор от решения за планиране на личните финанси. Всеки, който желае може да получи безплатна консултация от служител на ING и с негова помощ да избере застрахователно/ осигурително решение, което да отговоря на индивидуалните му нужди и желания. В допълнение, желаещите могат да получат информация за размера на данъчните облекчения при доброволното пенсионно осигуряване и застраховките „Живот”. Телефонът на ING Пенсионно осигуряване в Бургас е 056/ 859 614, а на ING Животозастраховане - 056/ 859 610. Клиенти на компанията могат да използват и безплатния от цялата страна телефон 0800 11 464.
20.06.2009
Йордан ЦОНЕВ, мажоритарен кандидат - депутат: Разделих се с горделивостта. Бургазлии, искам да бъда вашият силен глас в парламента
В тази кампания ще има много удари под кръста. Няма да отвърна на никого. Но ще отстоявам правото на ДПС като инструмент за реализация на българските турци, какъвто са всички останали партии. Всеки има право на своя вот и на своя протест. Знам че, Бог има спасителен план за всеки човек и за цялото човечество. Бог ни прати сегашната икономическа криза, за да събори нещо старо, нередно и гнило. И да ни помогне да се роди нещо ново, истинско и справедливо. Тези избори също са изпитание. За национално-отговорното ни мислене. За държавническото ни поведение. За честността ни пред хората. И за устойчивостта ни като общество, което трябва да преодолее различията и враждите. За да се изправи един ден в Европа единно и силно. Вярвам в това, както вярвам в Бог.
13.05.2009
Вратите на Ирак са отворени за българските фирми
Ръководството на БСК прие на 12 май 2009 г., иракска делегация, която е на посещение у нас в периода 11-14 май т.г. по покана на българския министър на финансите Пламен Орешарски. В състава на делегацията участват: г-н Азис Хасан Абтан - съветник на иракския министър-председател и на министъра на финансите, г-н Абдула Албандар – директор на Инвестиционната дирекция към Министерството на финансите на Ирак, и г-н Хюсеин Ал-Юзри - президент на най-голямата иракска търговска банка. От страна на БСК в срещата участваха Божидар Данев – председател, Георги Шиваров - зам.-председател, Камен Колев – зам.-председател, Петър Денев – главен секретар, и Веселин Илиев – главен директор „Международно икономическо сътрудничество”. В разговора с иракската делегация се включиха и български бизнесмени, инвестирали в Ирак.
 
 
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |