В новините
 
08.09.2016 10:06   Новината е видяна 14581 пъти
Каре, пепи или това, което ще е на мода през 2017

Дали следите тенденциите в мъжкото бельо, които всяка година в началото на лятото се представят, и важат за следващата година.Мъжко бельо на право или веревно каре е новата мода в боксерите за 2017 година. Това бе обявено и това се видя на световните изложения, които вече отминаха и показаха трайни тенденции към екстравагантност. Много експерти се запитаха защо пък екстравагантност, когато карето е една суперстрандартна фигура.

Най-вече, защото стана ясно, че младите хора обръщат сериозно внимание не само на изваяната фигура, не само на модата и подходящия стил. Те също така много внимават за това какво ще е тяхното мъжко бельо.
Цветовете са пастелни, тъмно, а фините ивици не са особено контрастни.

Формата е почти класическа, но има и заигравка с елементи на еротика. Това особено се вижда при т.нар Jock Straps и слиповете. Те подчертават мястото и визуално увеличават размера на мъжкия пакет. Задните части са също добре подчертани с характернои шевове, които създават усещане за мускулесто тяло.
Класическият вариант е подходящ не само за млади мъже, но и за мъже на средна възраст, а дори и за бон вивани над 65-70 години.

Готови сме да се обзаложим, че този тип облекло за под дрехите ще допадне на много представители на силния пол.

Освен този тип кариран десен, в мъжкото бельо се наблюдава и тенденция за все по-често използване на дигитален печат, с който върху гащите се появяват цели снимки на екзотични плажове, на бизнес билдинги, и дори на мадами, които втренчено се вглеждат в ....

Инфантилно, но не на последно място е и бельото, което е обсипано с анимационни герои – от патока МакЕдиСиКой до Спайдермен и Мики Маус.

В крайна сметка, в това забързано ежедневие и стресът, който засипва мъжете, нека 2017 година им донесе малко радост. Било то и само в цветово или десенно изображение.

Ето някои брандове, които се довериха на усета за опростяване и геомтризация на покритието на деликатните мъжки интимности: Ботъмс Аут, Дизел, Хюго Бос, МундоУнико. Известният по цял свят българският бранд Джеронимо вече публикува своите тенденции за лято 2017.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |