В новините
 
21.02.2011 07:49   Новината е видяна 10489 пъти
Пострадалите от монополите с приемна в Бургас

На 21.02.2011 г. на улица „Славянска” № 31, в 13:00 часа ще се състои пресконференция по случай откриването на приемна на „Общество на пострадалите от произвола на монополите”.
В пресконференцията ще вземат участие и ще разкажат за идеите и целите на новата общност представители на Гражданско движение ДНЕС – инициатор за създаването на „Общество на пострадалите от произвола на монополите” -  Сашко Николов (регионален координатор за Югоизточна България); Ваня Георгиева (областен координатор); Иван Киров (член на координационен съвет в гр. Бургас).
„Общество на пострадалите от произвола на монополите” - електроснабдяване, водоснабдяване, топлофикация и газоснабдяване, и мобилните оператори – Мтел, Глобул и Виваком, бе създадено на 6 февруари 2010 г. в София по инициатива на Гражданско движение ДНЕС.  Към каузата се присъединиха граждани от цялата страна, експерти и популярни личности като Камелия Тодорова, Теди Кацарова, Дичо, Дани Милев и др.




Ключови думи: Бургас, монополи, Гражданско движение,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |