В новините
 
17.02.2011 08:11   Новината е видяна 18547 пъти
Пътна обстановка 17 февруари

Пътищата от републиканската пътна мрежа са проходими при зимни условия, предаде Агенция Фокус. Пътните настилки в по-голямата част от страната са сухи, на места мокри, а по високите места – заснежени и частично заледени, почистени и обработени.

Пътната настилка на автомагистрала „Марица” е мокра, на автомагистрала „Тракия” е мокра в района на Пазарджик, на автомагистрала „Хемус” е мокра, като опасност от заледявания на пътната настилка има по мостовете и виадуктите.

Дъжд вали в областите Благоевград, Пазарджик и Кюстендил, а сняг превалява в областите Видин, Монтана, Перник, София, прохода Петрохан и в района на тунела „Траянови врата”, на автомагистрала „Тракия”.

Поради мъгла е намалена видимостта до 100 метра в районите на прохода Петрохан.

Затворени са проходите Твърдица – Елена, Етрополе – Златица и Върбишки, а Дюлински – за товарни автомобили.

Все още е затворен пътят между спирка „Генерал Заимов” и кръстовището до комплекс „Ривиера” във Варна. Затворени са и пътищата Враца – Вършец, Павел – Совата, Кермен – Гълъбинци и Стряма – Калековец.

Въведени са следните ограничения за движение на МПС: товарните автомобили да са без ремаркета и полуремаркета през проходите Вратник и Троян – Кърнаре. Забранено е преминаването на товарни автомобили по пътя Смоличане – Пелатиково и Друмево – Радко Димитриево. Забранено е преминаването на моторни превозни средства с обща маса над 10 тона през прохода Шипка, Вратник и Петрохан и над 20 тона – през Айтоски проход.
Ключови думи: пътна обстановка, настилка, автомагистрала, прохода Петрохан, проходи, товарни автомобили,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |