В новините
 
16.02.2011 21:45   Новината е видяна 11718 пъти
НДСВ ще подкрепя Петко Арнаудов за кмет в Царево

В община Царево НДСВ няма да издига свой кандидат за кмет, защото има добри впечатления от работата на левия градоначалник Петко Арнаудов. Затова партията там ще заложи на неговата кандидатура за пореден, може би вече четвърти или пети мандат (защото известният с прозвището Петко Царя е кметувал и по тоталитарно време). Самият Арнаудов има доста главоболия откакто ГЕРБ е на власт и никак не се нрави на централното управление. Към този момент атаките срещу него са стихнали, но е възможно отново да се подновят, ако областният координатор на ГЕРБ Димитър Бойчев намери подходяща силна личност, която би могла да го катурне. Досегашният им представител - зъботехникът Евгени Николов, се оказа доста мек като опозиция, още повече, че през изтичащите четири години мандат се държи по-скоро дружески, отколкото нападателно с червения Арнаудов.

Днес в Бургас, по време на пресконференция на националната шефка на НДСВ Христина Христова, наш репортер забеляза в залата, между журналистите, да седи ексдепутатът Ангел Тюркеджиев. Оказа се, че той живее в родния си град Царево и се е върнал към стария си бизнес с консултации по геодезия. „Аз няма да се кандидатирам, смятам, че Арнаудов работи добре и ще му помогна да има още един мандат“, каза Тюркеджиев. В екипа на Арнаудов е и бившата жълта зам.областна управителка Мария Ценова. Топлата връзка БСП-НДСВ очевидно не е прекъсната.

http://www.besove.com/

 





Ключови думи: Царево, НДСВ, Петко Арнаудов,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |