В новините
 
05.02.2011 22:33   Новината е видяна 11766 пъти
Атака вади конкурент на Николов за кмет

Ще имаме свои кандидати във всички общини на областта, включително и в Бургас, каза Волен Сидеров на пресконференция в ресторант „Черно море”

Атака ще има свои кандидати за кметове във всички общини в областта, включително и в Бургас. Ще участва в изборите самостоятелно, без коалиции с ГЕРБ или други партии. Изключение може да се направи само в смесените райони, за да се даде по-успешен отпор на ДПС, каза Волен Сидеров пред журналисти в Бургас. Той заедно с депутата Стоян Иванов, местният лидер на партията Димчо Грудев и общинският съветник Деян Стойков имаха днес работна среща с общинските организации в залата на ресторант  „Черно море”.

След края й Сидеров и колегите му останаха, за да отговорят на журналистически въпроси.  На пресконференцията не бе допуснат екип на СКАТ и журналисти от в.”Десант”. 

За мен РЗС е брокерска група, зад която стои Алексей Петров. Още на евроизборите казах, че това е негова ведомствена партия, която в парламента направи две неща – първо обеща да подкрепя ГЕРБ, а се обърна още на втория месец. И второ  - гласува срещу импийчмънт на Първанов. Оставката на Яне Янев е един театър, това е хватка, за да предизвика ответна реакция – сакън, недей, на кой ни оставяш. Така той иска вот на доверие от съпартийците си, но дори и да го получи, Яне Янев вече е достатъчно дискредитиран, защото се видя, че изпълнява поръчкови задачи, каза Сидеров в отговор на журналистически въпрос. Той нарече заканите на Първанов да даде премиера на прокуратурата за клевета фарс, махленско поведение  и липса на авторитет. Първанов принизи себе си, а всъщност той има полза от този скандал(със СРС-тата). Той е част от кръговете, които го предизвикаха и има полза от него. Затова може да бъде заподозрян в съучастничество. Целта е да се стигне до дестабилизация, да се размъти обстановката и да се стигне до предсрочни избори, смята Сидеров.

 Според него общественото движение АБВ не може да бъде фактор на местните избори. Първанов смята с някакви останки от БСП да постигне нещо, но това евентуално може да стане на следващите парламентарни избори, докато сега той може да прави само интриги, заключи Сидеров и се закани, че ако Явор Дачков и Христина Патрашкова не отидат на съд заради огласяването на разговорите с шефа на митниците Ваньо Танов, Атака също ще започне да подслушва и да пуска СРС-та. Къртиците в ДАНС досега трябваше да бъдат хванати. Строяваш всички в две редици и намираш предателя, каза Сидеров. Запитан доколко Алексей Петров има шанс да стане президент, националистът отговори, че през март Петров ще застане пред съда с тежки обвинения и по тази причина не може да се обсъжда политическото бъдеще на такава личност. Хамсера, който е много близък на Петров, е замесен в много престъпления, дори го подозират, че има пръст в пребиването на журналисти Огнян Стефанов. Както е тръгнало, Маджо, Таки, Маргините и Митьо Очите също могат да се кандидатират, каза Сидеров.

На партийния актив бе раздавана книгата му „Бумерангът на злото”.

http://www.besove.bg/





Ключови думи: Атака, Волен Сидеров, Бургас,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |