В новините
 
26.01.2011 06:35   Новината е видяна 8993 пъти
Ваклин Стойновски, Детелина и кръстовището до Бургас

На кръстовището "Бургас - Созопол - Меден Рудник", никой не работи. В деня на ПР копката, техниката и работниците бяха изтеглени. Вече 10 дни те не се завръщат. Виждат го всекидневно 80'000 жители на Меден Рудник. Дискутира се от всички шьофьори на таксита в града ни. Получих обаждане от десетки граждани. До мястото, където на 13.01.2010 г. се събраха ТВ екипите на цялата страна са оставени 3 празни фургона и 2 химически тоалетни. НИКАКВА ДЕЙНОСТ.

 Каня ви на пресконференция на 26.01.2011, зала „Капитанска” в х-л „България”, от 12:00 ч.
 Ще представя на вашето внимание, изследване направено от мен за най-важния инфраструктурен проект за Бургас. "Детелината без листа”, "Джони Деп в строителството". Изпълнението му е обгърнато с мистификации и само периодични ПР кампании ни напомнят, че започва неговото изграждане.
 Вече видяхте, че моите реакции по темата предизвикват демонстрации, че около този проект, управата на Бургас, ще гради предизборен имидж. Бяхме свидетели на първа копка след която техниката и работниците бяха изтеглени.
 
 Дано пресконференцията ми, видеоматериалите и фактите, които ще посоча, дадат тласък на нова активност и начало на практическото изпълнение на така наречената „Детелина“!





Ключови думи: Бургас, Созопол, Меден Рудник, Детелината, Ваклин стойновски,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |