В новините
 
13.01.2011 06:46   Новината е видяна 10541 пъти
Нов Ситроен от Варна Тауърс
В продължение на месец клиентите на Варна Тауърс попълваха талончета, за да се включат в новогодишната томбола с надеждата, че най-новият варненски комплекс ще им донесе още подаръци за новата година. Днес е крайният срок за участие – не изпускайте своя шанс, а хуквайте към Варна Тауърс, за да изпробвате късмета си. Утре настъпва часът на истината – на 15 януари от 19:00 часа ще бъдат изтеглени късметлиите, а един от тях ще се сдобие с чисто нов автомобил Citroen C3.
В борбата за новия Citroen участват хиляди. И въпреки че автомобилът е само един, не се отчайвайте – очакват ви още много други награди от новогодишната томбола. Велосипед, дрехи, очила, торти, техника и какво ли още не, могат да са ваши, ако сте попълнили талонче за участие.
Тегленето на наградите от новогодишната томбола ще протече нестандартно, типично в стила на новия символ на морската ни столица. За да сме в час с модните тенденции, Варна Тауърс ще отдаде заслужена почит към модата и за пореден път ще организира дефиле с участието на своите брандове. Освен наградите от томболата, по време на дефилето ще се раздават още множество атрактивни награди.
А в събота имената на щастливците от томболата на Варна Тауърс ще изтегли не кой да е, а любимият български композитор Митко Щерев от легендарната група Диана Експрес. След това Митко ще се отправи към City Rock Cafe, където заедно с Илия Ангелов ще зарадват вечните си фенове с уникални лайф изпълнения.




Ключови думи: Варна Тауърс, новогодишна томбола,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |