В новините
 
16.12.2010 09:40   Новината е видяна 8270 пъти
Малките в Несебър - с благотворителност

Ученици от СОУ „Любен Каравелов” гр. Несебър и ОУ „Васил Левски” с. Тънково изработиха различни предмети от природни материали, които изложиха на благотворителния Коледен Еко базар в Несебър, днес. Освен учениците в благотворителната инициатива се включиха и техните родители, които донесоха вкусни, домашно приготвени, сладкиши, торти, баници и прочие. Групата от възпитаници на несебърското СОУ, към Български червен кръст, изложеха на базара изработените от тях коледни картички и също се включиха в събирането на приходи с благотворителна цел. И така, фоайето на училището се превърна в един пъстър Коледен панаир, на който всеки беше отишъл с надеждата да помогне и в същото време имаше възможност да се сдобие само с природно чисти продукти, направени с много желание и любов.

Всички ученици, които се включиха в благотворителния базар, взеха единодушно решение, приходите да бъдат дарени в помощ на две деца от Несебър – Евгени Банов и Станислава Василева. Възпитаниците на двете училища сметнаха, че така ще е най-добре – събраните средства от децата на Несебър, да бъдат в помощ за децата на Несебър.

Тъй като 2010, беше обявена за година на Екологията в община Несебър, Коледният благотворителен базар също премина под това мото. Учениците с радост приеха тази идея и изработиха своите произведения със събрани лично от тях Еко материали. Освен в тази, те се включиха и във всички останали инициативи, свързани с този приоритетен отрасъл, които община Несебър организира през изминалата година.

 





Ключови думи: Несебър, Коледен базар, община Несебър,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |