В новините
 
23.11.2010 13:16   Новината е видяна 9614 пъти
Кметът на Бургас Димитър Николов се срещна с протестиращите ученици
Кметът на община Бургас, Димитър Николов, се срещна с представители на протестиращите гимназисти, предаде репортер на радио „Фокус”- Бургас. Кметът обясни, че не е в неговото правомощие да удължава ваканцията. Ваканциите се определят със заповед от министъра на образованието, която се спуска в началото на учебната година. Николов каза още, че е пуснал заповед 6 декември да бъде неучебен ден. Той обясни също, че е хубаво учениците да напишат писмо до министъра на образованието, което кметът лично ще занесе до София.
„Сутринта учениците са били пред РИО на МОН- Бургас, но не знам какво са им казали”, каза Веселин Василев, началник на Отдел „Общофункционален контрол” към Дирекция „УКОРС”- Бургас. По думите на Веселина Таралова, директор Дирекция „Образование” към община Бургас, от Регионалния инспекторат са изпратили уведомителни писма до всички директори на училищата за това децата, които не се присъствали в часовете, да им бъдат писани неизвинени отсъствия.

http://focus-news.net/?id=n1463860





Ключови думи: Кмет, община, Бургас, ученици, РИО, МОН Бургас,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |