В новините
 
22.11.2010 05:58   Новината е видяна 11755 пъти
Атина – последната спирка от лайфстайл поредицата Global City Events

В края на 2009 година във Варна стартира лайфстайл поредицата Global City Events, посветена на едни от най-красивите културни столици по света. Изминалите досега тематични вечери пренесоха гостите на събитието в едни от най-атрактивните градове по света, като Ню Йорк, Лондон, Милано, Буенос Айрес, Москва и др. Ето че дойде и финалната десета вечер от „пътешествието”, този път посветена на столицата на съседна Гърция.
Домакинът на събитието, според положената вече традиция, Бар Галерия в хотел Вентура, ще посрещне любителите на гръцката култура на 25 ноември от 21 часа с желанието да сподели за пореден път със своите гости кратки мигове на културни очарования.
Организаторите на събитията Totally Events, Хотел Вентура – домакин и PR Agency Anettevents, са се постарали да задоволят вкуса на истинските ценители на гръцка музика. Една от изненадите на вечерта ще бъдат очарователните изпълнения на Диогенис и Каломира (вокали), Атанасиус Котас (бозуки), Дросос (бозуки и вокал) и Кириакос (клавиши). Освен уникалните музикални изпълнения, срещу вход от 30 лв. гостите ще имат възможност да опитат истински гръцки тапаси и да се почерпят с узо. Съвсем в гръцките традиции!
Global City Events е културно явление в областта на събитията във Варна и както ни обеща в края на 2009 година наистина се превърна в една заразителна традиция, носеща много емоции на всички, които обичат да пътуват по света!
Събитията от поредицата Global City Events се организират с подкрепата на Alpha Bank.




Ключови думи: Global City Events, Ню Йорк, Лондон, Милано, Буенос Айрес, Москва, Атина,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |