В новините
 
11.11.2010 13:25   Новината е видяна 9724 пъти
2350 временни работни места открива Община Бургас

От 10 ноември стартира набирането на преброители и контрольори за предстоящото през март 2011 г. Преброяване на населението и жилищния фонд на страната. В рамките на един месец /до 10 декември/ всеки, който желае да се включи в инициативата, може да изтегли необходимите документи от специалния банер с надпис „Преброяване на населението” от сайта на Община Бургас.
Бланките, които кандидатите трябва да принтират и попълнят са заявление за участие и автобиография. Към тях трябва да се приложат още оригинал на фотоснимка /закачен, а не преснет или залепен на формуляра/ и копие от диплома за най-висока степен на завършено образование. Така попълнените документи се подават в Центъра за административно обслужване на граждани /входът му е на гърба на Общината/, в териториалните дирекции или в съответните кметства.
Необходимите документи могат да бъдат свалени и от сайта на Националния статистически институт – www.nsi.bg/census2011/.
Пак на сайта на Община Бургас кандидатите могат да се запознаят предварително и с инструкциите за организиране и провеждане на преброяването. Одобрените от тях ще преминат специални обучения през януари и ще подпишат декларация за опазване на статистическата тайна на получената информация.
Вече е назначена и Общинската комисия, която ще отговаря за Преброяване '2011 за Бургас. Приблизително 2000 преброители и 350 контрольори се очаква да се включат в преброяване на населението на област Бургас, като почти половината от тях ще участват в преброяването на гражданите и жилищния фонд на територията на община Бургас.




Ключови думи: преброители, Преброяване, сайт на Община Бургас,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |