В новините
 
12.10.2010 07:42   Новината е видяна 12489 пъти
МИМИ ИВАНОВА И РАЗВИГОР ПОПОВ

Пак на сцена, при това с голям концерт в НДК, ще се озоват Мими Иванова и Развигор Попов в деня, когато отбелязват 33 години от брака си. Най-непоклатимата семейна двойка в попмузиката ще изнесе на 26 октомври 2010 в Зала 1 голям концерт с мотото “Съдба”, в който ще участват и техни колеги, поздравявайки ги със своя нова интерпретация на техни познати хитове.
Съвпадението с деня на сватбата и на вълнуващия музикален празник сега е напълно случайно, уверяват Мими и Развигор, създатели на незабравими шлагери като “Вече свърши хубавото време”, “15 лалета”, “Ах, този дъжд”, “Вълкът и седемте козлета”, “В утринта”, “Зелената стара чешма”, “Денят е близо”, “Българийо, децата ни върни” и мн. др. Навярно съдбовно е и това, че двамата са пак на сцена, вричайки се в гражданската служба преди 33 години. Музикантите подписват в град Русе, макар че никой от двамата не е родом от тям. Били на поредното турне, когато се усетили, че валидността на медицинските им документи изтича, а срещу хотела им в дунавския град напомнящо, че е дошъл моментът, стояла гражданската служба. Церемонията протича кратко и семпло, но бързо се разчува и още същата вечер на концерта им в близкия град Ветово публиката започва да скандира “горчиво”, “наздраве” и да вдига дамаджани, специално подготвена за случая.
Специалните гости на хитовия тандем са Йорданка Христова, Дует “Ритон”, Кичка Бодурова, Алекс, Крис от “Байландо”, Роси Кирилова, Ваня Костова, Драго Драганов, Искра Радева, Тони Димитрова, Борис Гуджунов и мн. др. Изненадите ще следват една след друга, гарантират участниците. С попбалада от репертоара на Мими ще се появи и фолкзвездата Деси Слава, племенница на вечната звезда. В детството си тя е мечтала да стане певица като известната си леля и тайно се вмъквала в нейните сценични обувки.
Не по-малко вълнуващо се очертава възраждането на рокгрупа “Старт” с Васко Кръпката на барабаните. Именно този бенд в съчетание с нежна солистка Мими Иванова са една от най-успешните концертни формации през 70-те и 80-те години. В техните шоупрограми за радост на публиката тогава се чуват и актуални западни хитове на групи като “Стикс”, “Скорпионс”, “Джон Бон Джоуви”, “Юрая Хийп” и др.






Ключови думи: Мими Иванова, Развигор Попов,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |