В новините
 
02.09.2010 10:58   Новината е видяна 4294 пъти
Областният управител подкрепи инициативата „Бизнесът помага, дори в криза”
Държавата в лицето на Областния управител Константин Гребенаров се присъедини към инициативата на бургаски фирми „Бизнесът помага, дори в криза”. Начинанието има за цел да подобри условията за обучение на децата със специални образователни нужди, посещаващи ресурсния кабинет при ОУ „П. Р. Славейков”, гр. Бургас.
Гребенаров лично бе запознат с проблемите на ресурсния кабинет, целите на инициативата и желанието на бизнеса да помага. От страна на фирмите: „За нас бе важно да видим отношението на държавата към подобни инициативи, които бизнесът подема. Удовлетворени сме, че в лицето на Областния управител срещнахме не само разбиране и морална подкрепа, но и финансово участие”.
Константин Гребенаров дари от средствата, събрани по време на благотворителния прием, по повод рождения му ден през месец май тази година. Сумата ще послужи за подмяна на подовата настилка в ресурсния кабинет към ОУ „П. Р. Славейков” с нов ламинат. Износеният неравен паркет крие опасности за децата със зрителни проблеми и особено за хиперактивните ученици, които имат енергия за изразходване в излишък.
„Радвам се, че представителите на бургаския бизнес са социално ангажирани, надявам се такива инициативи да станат практика и по другите общини. Това е стъпка към  интеграцията и подобряване условията на живот на хората в неравностойно положение,” каза областният управител Константин Гребенаров.





Ключови думи: Константин Гребенаров, бургаски фирми,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |