В новините
 
14.10.2009 08:18   Новината е видяна 8343 пъти
в София бе закрита кампанията. предприета от Съюзът на транспортните синдикати в България
На 13 октомври 2009год. в София бе закрита кампанията. предприета от Съюзът на транспортните синдикати в България (СТСБ-КНСБ), която обединява „Световния ден за достоен труд” и „Международната седмица за автомобилен транспорт”, носеща мотото „Достоен труд всеки ден”.

     Кампанията  стартира на 7 октомври и обхвана автобусните мрежи в градския транспорт на 7 града в България. Кампанията се реализира с подкрепата и активното участие на синдикалните организации на СТСБ-КНСБ от София (АП „Малашевци”, „Земляне”, „Дружба”), Варна (Градски транспорт ), Бургас (Бургас бус ), Плевен (Автобусни превози), Сливен ( Пътнически превози), Пловдив (Хебрус бус) и гр. Левски.

      Инициативата бе закрита на 13 Октомври в Център за градска мобилност (ЦГМ) , като се проведе съвместна среща между делегати на секция Автомобилен транспорт към Европейската федерация на транспортните работници (ЕТФ) и представители на бранша от СТСБ- КНСБ (основен член на ЕТФ) и ФТР Подкрепа.

     В срещата взеха участие: Екатерина Йорданова- Председател на СТСБ, Слава Петрова- Експерт- автомобилен транспорт СТСБ, Росен Зарков- Председател на ФТР Подкрепа, Роберто Париньо- Председател на секция пътен транспорт към ЕТФ, Кристина Тилинг- Политически секретар на ЕТФ, делегати представители на двете най- големи белгийски транспортни федерации и членове на синдикални организации на СТСБ и ФТР Подкрепа

     .Такива визити се организират всяка година в Европа, но за първи път бе проведена такава в България. Целта на посещението бе Европейската федерация на транспортните работници да се запознае в детайли с живота на шофьорите в България, с техните работни условия и проблеми.




Ключови думи: София, транспортни, автомобилен, транспорт, организации, превози,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |