В новините
 
12.09.2009 11:20   Новината е видяна 5705 пъти
„Кучешка прическа” се завръща по Animal Planet

Животинска  надпревара стратира по канала през септември 


9 септември  2009 г. - Търсенето на следващия "Кучешки фризьор на годината" започва на 25 септември от 22 часа със старта на втория сезон на поредицата "Кучешка прическа" по Animal Planet. Риалити състезанието изправя един срещу друг 12 от най-ентусиазираните и талантливи кучешки фризьори на Америка и подлага на изпитание тяхната страст, креативност и любов към животните.

Пред погледа  на Джей Родригес, състезателите ще покажат уменията си в бръсненето, подстригването и къпането на кучета, като работят индивидуално или в екип. Те ще трябва да създадат уникална визия на домашните любимци в първата "кучешка сватба", провеждана в шоуто, като превърнат неугледни кучета в шедьоври на изкуството.

Победителят в състезанието ще получи свой собствен мобилен фризьорски салон, чисто нов автомобил, 50 000 долара в брой и престижната титла „Кучешки фризьор на годината”.

Гледайте  как всеки един състезател се бори за възможността да стартира блестяща кариера и да промени живота си. Всеки от тези фризьори се смята за най-добрия в състезанието, но само един ще победи.

Ето кои ще бъдат и останалите премиери по Animal Planet до края на месец септември





Ключови думи: фризьор, състезание, фризьори,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |