В новините
 
13.09.2009 11:06   Новината е видяна 9610 пъти
ИНФОРМАЦИОННА СИГУРНОСТ И СИСТЕМИ ЗА СЪХРАНЕНИЕ НА ДАННИ

ICT Media организира за осми път национална конференция "ИНФОРМАЦИОННА СИГУРНОСТ И СИСТЕМИ ЗА СЪХРАНЕНИЕ НА ДАННИ” на 30 септември 2009 г. в Хотел Шератон, София.

Как се поддържа информационна сигурност и непрекъсваемост на бизнес процесите в условия на криза, какви инфраструктурни промени са необходими в името на подобрената защита и сигурност, какви са ключовите политики при задаването на нива на достъп, управлението на съхранение на данни, оптимизирането на средата за съхранение на данни и какви са перспективите пред разгръщане на възможностите за ефективен back-up, web-базираните системи за съхранение на данните и т.н. - това са част от въпросите на които ще търси отговор Осмата национална конференция „Информационна сигурност и системи за съхранение на данни".

Възползвайте се от възможността да се запознаете с най-ефективните реализации, политики и стратегии в сферата на информационната сигурност през погледа и да почерпите директно от опита на експертите, висшите мениджъри и представители на държавната администрация, бизнеса и ИТ доставчиците на решения в областта.

При интерес за участие, можете да се регистрирате до 25 септември 2009 г.
Условията и начина на регистрация са описани в прикачените файлове. За повече информация посетете: http://events.idg.bg/.





Ключови думи: национална конференция, сигурност, съхранение, системи,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |