В новините
 
31.07.2009 07:32   Новината е видяна 11702 пъти
Евелина Борисова тренира Шварценегер

Очарователната  актриса и бизнес дама Евелина  Борисова беше сред 10-те VIP персони от цял свят, които откриха с тренировка най- новото hypoxi студио в Санта Моника.

Собственикът, близък приятел на Арнолд Шварценегер наскоро се сдоби с космическите уреди и неопренови костюми, които с вакуум ваят секси тяло. След като спаси щата Калифорния от фалит, макар и с малко закъснение, губернаторът Арни също се отби, за да изпробва лично авангардната терапия. Тя оформя тялото без свиреп глад и тежък труд във фитнеса и затова вече е хит сред световните звезди.

Ева, българската hypoxi дама заслужено се озова в елитната компания на отличниците, след като се класира в първата тройка за студио с най-добри резултати в света. Бившата блондинка стана представител на терапията за България преди година и половина и за това време успя да отвори свое студио в София и Варна, да се готвят Пловдив и други градове. Мария Илиева, Белослава, Аня Пенчева, Гала, Тони Димитрова и куп други родни звезди са влюбени в космическата терапия за отслабване.





Ключови думи: Арнолд Шварценегер, Евелина Борисова,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |