В новините
 
29.06.2009 13:06   Новината е видяна 10403 пъти
Трифон Грудев: Айтос може да развива балнео и екотуризъм

Айтос има неизползван голям потенциал за развитие на балнеология и екотуризъм. В района съществуват много минерални извори и природни забележителности. За реализирането на такива проекти Айтос се нуждае от привличане на големи инвеститори и свое силно лоби в парламента. Това  обсъдиха  мажоритарният кандидат и водач на бургаската листа на НДСВ Трифон Грудев и айтоският кандидат-депутат от листата Румяна Денева на среща с местните жители.

Като депутати от Бургаски регион ще се стремим да работим в тясно взаимодействие с местната власт, независимо от партии и цветове, защото само това е начинът за развитие на общините, отбеляза Трифон Грудев. На срещата айтозлии поставиха в жълтата урна на НДСВ десетки идеи и предложения по нерешените проблеми на града - липсата на тротоари, пътища и детски площадки в кварталите, подобряване на болничните условия, липсата на работа за хора с увреждания, изолацията на Айтос от големите търговски вериги, изграждането на детелина към магистралния път Бургас-Карнобат, на нови автобусни спирки и др.

В инициативата на НДСВ „Жълто кафе” в Айтос се включиха активно и много млади хора със свежи идеи за разширяване на зоологическата градина, която е единствена в региона, подобряване на учебните програми, създаване на училищни интернет клубове със свободен достъп и училищни фитнесзали.





Ключови думи: Айтос, развитие, НДСВ,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |