В новините
 
25.06.2009 08:10   Новината е видяна 5580 пъти
Супер звездата на световния бийтбокс Rahzel пристига в София на 26 юни

Супер звездата на световния бийтбокс Rahzel пристига в София на 26 юни, в деня на големия финал на The Official NESCAFÉ® 3in1 Beatbox Battle 2009. Изпълнителят е придружен от DJ JS-1, с който ще участват във финалния концерт на националния бийтбокс шампионат на България.  За участието си на сцената пред НДК на 26 юни, Rahzel  е пожелал дузини червени рози, които ще използва по време на шоуто. 8 тонен камион – гримьорна ще бъде докаран, непосредствено зад сцената. Сок от праскова, шампанско „Moet”, бутилка „Hennessy” и бутилка „Jack Daniels”, кутии зърнена закуска, риба тон и пълнозърнести ядки са част от менюто, поръчано за гримьорната на музиканта.

Eklips пристига в деня преди концерта, а Faith SFX пристига в София директно от Ибиса, където в продължение на седмица имаше участия.

Rahzel заедно с бийтбоксер №1 на Великобритания Faith SFX и френския №1 в бийтбокса Eklips ще определят най-добрия бийтбоксър на България за 2009 г., като същевременно всеки един от тях ще има и над 30 минутни изпълнения. Големият финал започва в 18:30 часа, този петък, пред НДК. 16 финалисти, ще се качат на сцена с внушителните размери 10x8 м. и 50 000 вата мощност, за да демонстрират техники и умения в това наистина атрактивно изкуство. 

Битката за титлата ще продължи над 3 часа. Входът за шоуто, което наистина си заслужава да се види, е свободен - изключителен жест от страна на организаторите NESCAFÉ® 3in1 към музикалните фенове у нас





Ключови думи: бийтбокс, София,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |