В новините
 
22.05.2009 21:09   Новината е видяна 6387 пъти
Гледай Формула 1 на живо в Истанбул

Остават само няколко дни, в които имате шанса да спечелите незабравимо пътуване за двама в космополитния  Истанбул и да изкарате три дни на високоскоростни емоции с уменията на най-добрите пилоти  на ФОРМУЛА 1 в света.

Станете абонат на най-новата интернет услуга PON  на Spectrum Net и гледайте поредния етап на  ФОРМУЛА 1 на живо в Истанбул.

PON   е модерна технология за пренос на данни, която осигурява надеждна, високоскоростна и непрекъсваща връзка за домашни потребители, през оптичен кабел до дома.

Услугата се предлага за първи път в България от Spectrum Net , водеща телекомуникаионна компания, извоювала репутацията си на иноватор в предлагането на услуги от ново поколение за родните уеб потребители.

Вземете най-бързия интернет и гледайте най-бързите в света!

Гледай Формула 1 на живо в Истанбул






Ключови думи: PON, интернет, Истанбул, ФОРМУЛА 1, spectrum, на живо, пренос на данни, високоскоростен, връзка, оптичен, оптичен кабел, телекомуникации, уеб потребител, уеб сайт, уеб дизайн,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |