В новините
 
06.05.2009 13:49   Новината е видяна 6320 пъти
На Гергьовден в Несебър отварят детска градина с плувен басейн

Обновената детска градина „Яна Лъскова” в Несебър ще отвори врати на 6 май от 11 часа, съобщиха от пресцентъра на общината. Освен с всички екстри, детското заведение разполага и с плувен басейн в двора си. За децата е създаден атракционен кът, в близост до открития басейн. Родителите им ще бъдат зарадвани с широк и удобен паркинг към сградата, на който ще могат спокойно да оставят колите си, когато водят, или взимат малчуганите. „Община Несебър осъществи успешно този смел проект, който ще се превърне в пример за модернизирането на детските градини в страната, за да растат малките в най-добрите условия, които заслужават!”, коментира кметът Николай Димитров. Новата детска градина ще може да поеме над 250 деца в единадесет групи. Цялата застроена площ на заведението е 3200 кв.м. Общо четири детски градини предстои да бъдат открити в Община Несебър – в Стария град, в Равда и Свети Влас.  Общината осигурява и по 2000 лв. безвъзмездно за всяко новородено дете.

През почивните дниобщина Несебър съобщи още, че организира парти за всички бъдещи и настоящи майки и техните деца на 7 май от 16.00ч. в Южния парк на град Несебър със забавления и изненади. Специални гости на събитието са представители на  списание „9 месеца”.

/Медия Инфо, 5 май 2009 г./

http://www.nessebarmedia.com




Ключови думи: детска градина, Несебър, Община несебър, деца, детското заведение, плувен басейн,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |