В новините
 
13.04.2009 14:41   Новината е видяна 5857 пъти
Дай тон за песен после ще видим коя - Пресконференция на тема: Подобряване на културната инфраструктура в Община Бургас предхожда създаването на такава.

Днес ще се състои пресконференция по повод стартирането на проект „Подобряване на културната инфраструктура в Община Бургас”, финансиран по Оперативна програма „Регионално развитие” 2007 – 2013 г. 

Пресконференцията ще се състои на 13 април 2009 г. /понеделник/ от 13:30 часа в Младежки културен център – Бургас. В нея ще вземат участие Ивелина Василева – зам. кмет „Евроинтеграция и екология” и Йорданка Ананиева – зам. кмет „Култура и образование”. 

Проектът „Подобряване на културната инфраструктура в Община Бургас” е насочен към обновяване и възраждане на важни за културния живот на града центрове: Младежки културен център, Културен център „Морско казино” и Открита сцена „Охлюва”. Община Бургас има желанието да превърне проекта в значимо събитие, което ангажира цялата общественост

Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |