В новините
 
22.03.2009 13:14   Новината е видяна 5876 пъти
Информационен бюлетин на МВР

Пловдив 40-годишен мъж от Асеновград е починал в болница след злополука, станала вчера в Пловдив. Около 15 часа на ул.”Димо Хаджидимов” при извършване на зидария на новострояща се сграда от четвъртия етаж е паднал Н.И. При пристигане на екип на Бърза помощ работникът е бил в адекватно състояние. По-късно в шокова зала в Хирургиите на Пещерско шосе мъжът е починал.  
Плевен На 20 март в Беленския затвор е пресечен опит да бъдат внесени наркотици. При проверка на получен колет за 25-годишен, лишен от свобода, охранителите са намерили в найлонов плик 63 опаковки от бонбони "лукче" със зелена тревиста маса. Пристигналите за оглед служители от полицията са извършили полеви тест на иззетото и  веществото е показало реакция като марихуана. Наркотикът е конфискуван за лабораторен анализ. Образувано е дознание в Районно управление на МВР - Белене за престъпление по чл.354 а, ал.3 ,т.2 от НК.
На 20 март в 1.00 часа на пътя между Долни Дъбник и Искър полицейски автопатрул спрял за проверка лек автомобил «Опел» и установяват, че 34 годишният мъж зад волана, от град Искър, има в кръвта си 2.54 промила алкохолна концентрация. Издаден е талон за кръвна проба. На нарушителя е съставен акт. За случая е уведомена прокуратурата. Ден по-рано около 21.30 в град Левски е засечен друг нарушител. При проверка на 20 годишен от Павликени е установено, че той кара «Рено» без книжка в едногодишен срок от наказването му по административен ред.
Пазарджик Трима ракитовци бяха задържани от служители на ПУ-Ракитово и РУ МВР -Велинград за незаконно притежаване на оръжие и боеприпаси. Вчера ракитовски и велинградски полицаи предприели претърсвания в домовете  на жителите на родопския град Г.Г.-59г., Х.А.-31г. и Г.Г.-61г. В жилището на първия органите на реда открили голямо количество ловен барут, 40 патрона кал.9 мм, 83 патрони кал.7.62 мм, 36 ловни патрони 16-ти калибър,  както и две стоп-палки с надпис „МВР”. У другите двама полицейските екипи се натъкнали на ловна пушка, самоделен пистолет кал.22, 9-милиметров боен пистолет „Парабелум” и 19 броя ловни патрони 12-ти калибър. И тримата не притежавали разрешения за носене и съхранение на намереното оръжие и боеприпаси. Мъжете са задържани с полицейски заповеди за срок от 24 часа в ареста на РУ МВР-Велинград, а срещу тях се водят бързи полицейски производства.
След светкавична реакция на служители от сектор „Криминална полиция” при  РУ МВР-Пазарджик бе заловен извършител на грабеж. Вчера около 15.00ч. на кръстовище в областния град 16-годишен младеж от Пазарджик бил нападнат от непознат. С помощта на физическа сила грабителят успял да отмъкне от тийнейджъра сребърна гривна и сумата от 30 лева. След получаване на сигнал за извършеното престъпление незабавно бил сформиран екип за работа по случая. При проведеното разследване „по горещи следи” криминалистите за броени часове стигнали до самоличността на нападателя. Оказало се, че това е 18-годишният пазарджиклия Т.В. Той е задържан за срок от 24 часа, а срещу него е образувано дознание.
Двама млади мъже са задържани от пазарджишки полицаи за притежаване  на наркотични вещества. Вчера около 11.00ч. в покрайнините на областния град автопатрул спрял за рутинна проверка „Форд”, управляван от Г.М.-26г. от Пазарджик. Съмнителното поведение на водача и пътуващия във возилото Н.А.-25г., също от областния град дало основание на патрулиращите полицаи да предприемат щателна проверка. Така били открити девет хартиени пакетчета тип-писмо, съдържащи светлокафяво прахообразно вещество. В жабката на автомобила е намерено пликче със същото съдържание и с тегло от около два грама. Униформените установили наличието на материали за разфасоване и разпространение на дрога. Пристигналите на местопроизшествието криминалисти направили полеви наркотест, който реагирал положително на хероин. Двамата младежи са задържани за срок от 24 часа. По случая се води дознание. 
Стара Загора На 20.03.2009 г. в 10.30 ч. в Полицейски участък - Гурково е получено съобщение за извършена  кражба от помпена станция в с.Елхово, общ.Николаево. При извършената проверка на място служителите на реда са установили, че за времето от 12.00 ч. на 13.03. до 10.20 ч. на 20.03.2009 г. неизвестно лице, чрез взломяване на метална входна врата, проникнало в помпената станция и извършило кражба на статор и захранващ кабел от ел. двигател. Нанесените щети са за около 1200 лв. По случая е образувано досъдебно производство.
На 20.03.2009 г. около 11.45 ч. в РУ МВР – Стара Загора е получено съобщение, че в ЦСМП е постъпил 23-годишен старозагорец с прободна рана в областта на черния дроб, без засегнати вътрешни органи. По данни на пострадалия, около 02.00 ч. на същата дата няколко непознати лица го пресрещнали на пресечката на бул. “Цар Симеон Велики” и “К. Ганчев” и едно от тях го намушкало с остър предмет. Младежът е настанен е за лечение в МБАЛ – Стара Загора, без опасност за живота.  Работата по изясняване на случая продължава.
На 21.03.2009 г. около 06,50 ч. в Раднево на  ул. “Д. Благоев” до хотел “Раднево” полицейски екип е спрял за проверка лек автомобил “Рено Лагуна”, управляван от Ю.Н. (38) от Кнежа. При извършената проверка н, техническото средство е отчело наличие на алкохол в кръвта на водача с концентрация 2,18 промила. Ю.Н. е задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо производство.
София 33-годишният П.К. е бил пребит снощи около 23.30 часа на паркинг пред блок 265 в столичния квартал “Надежда”. Криминално проявеният мъж е бил нападнат от 3 маскирани лица, които му нанесли множество удари с твърд предмет, след което избягали от местопроизшествието. П.К. е потърсил помощ в Пирогов около 03.00 часа, но не е останал за лечение в болницата. Той е с множество охлузни рани по тялото и лицето, но без опасност за живота. Работата по случая продължава.
Отново в квартал “Надежда” на 20 март около 22.15 ч, между 111 и 112 блок две неизвестни лица са нанесли побой  на 35 – годишната Д.М. Те са и взели три книги и една карта на София. Жената е настанена в “Пирогов”със счупен в глезена десен крак. Няма опасност за живота й. Случаят се разследва.






Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |