В новините
 
20.03.2009 11:30   Новината е видяна 5543 пъти
Седмото издание на Каменица ФЕНкупа ще разпали футболните страсти във всички областни градове на страната

Стартира регистрацията за Каменица ФЕНкупа’09 - единственият футболен турнир за аматьори у нас, съобщиха организаторите от Каменица АД на специална пресконференция. Каменица ФЕНкупа’09 е седмото издание на турнира, организиран от любимата марка бира на българския фен на футбола. И тази година шампионатът ще провокира футболните страсти на хилядите почитатели на най-обичания спорт у нас и ще им даде възможност да премерят сили с други отбори в изцяло професионални условия и да се почувстват като истински футболни звезди. 
Тази година в Каменица ФЕНкупа’09 има няколко новости, с които организаторите от Каменица правят турнира още по-близък и достъпен до почитателите на футбола от цялата страна. 
Една от промените, която ще зарадва феновете на футбола, е включването на нови градове в квалификационната схема на шампионата, с което за пръв път тази година предварителните срещи ще се проведат във всички областни градове на страната. Новите населени места, в които ще гостува Каменица ФЕНкупа’09 са Враца, Видин, Търговище, Смолян, Силистра, Разград, Перник, Ловеч, Пазарджик, Кърджали, Кюстендил, Добрич, Сливен, Ямбол и Велико Търново. Това ще даде възможност на почитателите на футбола да се борят за участие във финалите на Каменица ФЕНкупа’09, без да им се налага да пътуват на далече. Успешно преминалите квалификациите ще се включат в полуфиналите на турнира, които стартират в началото на май и ще се проведат в 11 областни града. 
Изцяло нов е и механизмът за записване за участие в Каменица ФЕНкупа’09. За пръв път тази година регистрацията ще се извършва само онлайн на сайта http://www.kamenitzafanclub.com/ Записването започва от утре - 20 март 2009 г. и ще се прави от капитаните на отборите. Новият начин на регистрация практически дава възможност за участие в квалификациите на неограничен брой отбори във всеки град. 
Много забавление, емоции и награди очакват участниците и публиката на Каменица ФЕНкупа’09 и на стадионите. Освен вече любимата игра „Точен шут”, тази година организаторите включват отново и още една – „21”. Наградата за най-точния шут отново ще бъде 365 литра бира Каменица – по един литър за всеки ден от годината. 
Освен на отборите победители в полуфиналните срещи, организаторите ще връчат награди и в категориите „Най-добър вратар”, „Най-атрактивен играч” и „Най-спортсменски отбор”. 
По традиция Голямата награда за шампиона в Каменица ФЕНкупа ще бъде посещение на мач между някои от най-добрите европейски отбори. Призьорът на Каменица ФЕНкупа’08 – „Клетката”  стана свидетел на най-голямото европейско дерби за годината – срещата между „Барселона” и „Реал” Мадрид. 
Водещи на Каменица ФЕНкупа’09 тази година ще бъдат спортните журналисти от Дарик радио Михаил Дюзев и Иво Райчев. 
Първият град от схемата на квалификациите е Кюстендил. Квалификациите в 27-те града в страната ще се проведат в периода април – началото на юли. Регистрацията ще се извършва поетапно за всяка зона (вижте подробности за схемата на квалификациите в Приложение 1).
В началото на май започва и полуфиналният кръг (вижте подробности в Приложение 2). Срещите в 11-те областни града ще продължат до края на месец юли и след приключването им ще бъдат излъчени 12 отбора – 11-те регионални победители и класиралият се на второ място в София. Те ще се борят за Голямата награда в Каменица ФЕНкупа’09.
По традиция финалът на Каменица ФЕНкупа’09 ще се играе през септември в София. 




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |