В новините
 
05.03.2009 16:20   Новината е видяна 5171 пъти
LORDI ще ни зашеметят с огньове и над 80 пироефекта

Огромно зрелище очаква почитателите на LORDI в петък, 6 март от 18 ч. в зала Христо Ботев, когато финландските чудовища ще дойдат у нас по покана на АРТ БГ. Изпълнителите на хита „Hard Rock Halleluja“, спечелил първо място на Евровизия 2006, са подготвили за българската си публика огньове и над 80 зашеметяващи пироефекта, които ще направят шоуто сравнимо по мащаб само с това на Rammstein.

Почти всяка минута от 1,5 часовия хард-рок спектакъл ще бъде поднасяна нова изненада на феновете на петте чудовищни образа, предвождани от достолепния Mr.Lordi. „Който не ни е гледал, непременно трябва да го направи. Гарантирам, че няма да съжалява - тази година лайв шоуто ни е по-добро от всякога“ каза той по повод първото гостуване у нас на групата.

LORDI ще пристигнат у нас в рамките на световното си турне „Deadache Europe Tour 2009“ с три огромни камиона с техника и 17 души сценичен екип, нужни за обезпечаване на концерт с подобни мащаби. Организаторите от АРТ БГ  са подсигурили всички предохранителни мерки за противопожарна безопасност, за да може шоуто на чудовищата да протече безпроблемно и разтърсващо, както във всяка една от страните – спирки от турнето на LORDI.

Заедно с LORDI в София ще пристигнат и шведите от Fatal Smile, едни от главните  виновници хард рокът във Швеция отново да се радва на изключителна популярност. Brandon Ashley and the Silverbugs, другата първоначално обявена съпорт банда за концерта, няма да може да дойде у нас поради ангажименти в международни фестивали.

Билети за концерта все още могат да бъдат намерени в мрежата на Eventim и неговите партньори, както и на касата на НДК на цена от 40 лв. и в деня на концерта – 45 лв.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |