В новините
 
22.02.2009 12:35   Новината е видяна 6074 пъти
Евровизия, или колко е висок Филип Киркоров

Музикалните предпочитания са нещо лично, дори интимно. Желанието на нацията да е на върха създава единен организъм, който определя индивидуаните си предпочитания според .... неизяснени обстоятелства.

Предполагам, че човекът Красимир Аврамов, който с 55% от "нашите гласове" спечели безплатен билет за Москва е много, ама много добър и с великолепен глас. Това, което чух обаче, или по-скоро се напъвах, за да доловя сред грохота на кофти балансирания "съпровод" не ме изпълни с гордост. Странният експеримент е почти механичен сбор от ефекти, които предходните години спечелиха първо място на различни изпълнители. Сценичното "присъствие" се състоеше в отсъствие - както кинетичнко, така и духовно.

След направена сверка може да се окаже, че озвучването е било от същия екип, който скапа концерта на представители на Юрая Хийп това лято в летния театър, но телевизионните зрители заслужаваха повече от провинциална самодейност.

Единствената надежда е да платим и така да "грабнем" наградата.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |