В новините
 
12.02.2009 12:21   Новината е видяна 5236 пъти
Васко Мавриков с две собствени рубрики във Вечерното шоу на Азис

От началото на февруари популярният телевизионен репортер Васко Мавриков е вече част от Old School Productions. Талантливият журналист ще щурмува ефира на „Вечерното шоу на Азис” с две чисто нови рубрики. „Човекът телевизор” е новото амплоа на актьора, който ще насочва вниманието на зрителите към актуалните проблеми от седмицата. Той ще живее с новините в своя собствена телевизионна стая - кутия, ще ги изследва и анализира, като общува наживо с водещия и зрителите, ще задава въпроси и ще търси отговори. Всички ще имат възможност да се свързват с него единствено чрез телевизора и образът му ще бъде асоцииран със самия екран. „Инспектор Гадже” е другата рубрика на Мавриков, където дръзкият журналист ще прави разследващи репортажи с пародиен характер, показвайки положителния аспект на тревожни теми.

В шоуто на Азис по ТВ2 Васко Мавриков ще разгърне актьорския си талант и ще забавлява с неподправения си комедиен чар. Хората, които до този момент са се обръщали към „защитника на човешките права” Мавриков, ще могат отново да разчитат на детективския му хъс и чувство за справедливост, но в рамките на „Вечерното шоу на Азис”.


Васко Мавриков е роден на 6 август 1976 г. в София. Завършил е актьорско майсторство в НАТФИЗ при проф. Елена Баева през 2003 г. Учил е три години и музикален театър в класа на Бистра Антонова.

На зрителите е познат като водещ на скандалното шоу по М САТ “Фатално привличане”. Изявява се като актьор в предаването „Сладко отмъщение”, където освен това е и сценарист. През последните пет години Васко води своя рубика „Приятно ми е, Мавриков” в предаването „Господари на ефира”, където прави разследващи репортажи по наболели проблеми. Носител е на наградата „Защитник на човешките права” на Омбудсмана на България Гиньо Ганев за 2007 година, в категорията „Телевизия”.

Участвал е в редица филмови продукции, между които „Версенжеторикс”, „Принцът и просякът”, „Руслан и Людмила”, телевизионната новела „Пътуване до морето” на режисьора Станислав Дончев, който е негов кум и режисьор и на сериала „Забранена любов”.

Васко Мавриков е щастливо женен с две дъщерички – Биляна на 4 години и Йоана на 8 месеца. 

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |