В новините
 
09.12.2008 16:43   Новината е видяна 5263 пъти
Панаирната телевизия с преференции за изложителите

Участниците в изложенията, организирани от Международен панаир Пловдив получават  преференциални условия за реклама и презентиране в телевизия „Евроком България”. Тя бе закупена от националния изложбен център през септември т.г., за да разшири кръга от услуги, които предлага, и да осигури по-добро медийно присъствие на бизнеса.

Вече са готови  пакетите за изработване и излъчване на рекламни клипове и презентационни материали за изложителите на ВИНАРИЯ 2009, която ще се проведе от 18 до 21 март следващата година. Те ще ползват намаления на цените около 20% и възможност да съчетаят рекламни  и PR-формати. Това ще им позволи да се представят по-добре и да наложат своите компании на пазара.

В момента се разработват специални предложения и за участниците в другите прояви от годишната програма на Международен панаир Пловдив. Така той предоставя на своите клиенти още едно улеснение, което е особено полезно по време на криза. Стагнацията налага да се инвестира повече в корпоративния имидж, за да се запазят пазарните позиции, категорични са експерти. За тази цел панаирът дава преференции, които ще помогнат на изложителите по-ефективно да  използват своите рекламни бюджети.

Същевременно панаирната телевизия, която е първата в България, обогатява своите икономически рубрики, за да бъдат по-полезни на бизнеса с информация, анализи и прогнози и да подкрепят неговото развитие.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |