В новините
 
07.11.2008 16:20   Новината е видяна 6860 пъти
Панаирът с обновена програма за 2009 година

Нови прояви  ще допълнят най-значимите изложения, организирани от Международен панаир Пловдив, през 2009 година. Общо 40 делови форума и традиционният Коледен базар  са включени в календара за догодина.
Програмата стартира с Международната селскостопанска изложба „Агра” от 18 до 22 февруари 2009 година. Новост ще е секцията „БиоАгра”.  В нея ще участват компании, които сертифицират ферми и продукти, кандидатстващи за обозначението „еко”. То е гаранция за безопасност на суровини и изделия,  дава предимства за износ в ЕС.  Сертифициращите фирми са регистрирани в Министерството на земеделието. Освен тях, ще се представят новости от биологичното земеделие и животновъдство.

След кратка пауза в панаира се завръща Международното финансово изложение „Банки, Инвестиции, Пари”, което ще се състои от 4 до 6.03. 2009 г.
Специализираният салон „Гурме”  е новият елемент в Международната изложба за лозарство и винарство „Винария”, чието 17-о издание ще бъде факт от 18 до 23 март догодина.   Ще бъдат експонирани продукти от висок клас, които са подходящи за консумация с вина и спиртни напитки - месни и морски деликатеси, сирена и млечни продукти, захарни изделия, пури и тютюни за лула. Така ще се разшири браншовият обхват на „Винария”.

Международният панаир на образованието ще се проведе на 27 и 28 март, а на 1 април, стартира Международната изложба „Природа, Лов, Риболов”. Новост е експозицията на ловни трофеи, която ще присъства всяка година и ще бъде с международно участие. Включването й бе договорено с Държавната агенция по горите по време на V Национална трофейна изложба,   която бе показана с голям успех в палата 7 от 29.10. до 2.11.2008 година. 

Международният панаир на потребителски стоки и технологии заема дните от 12 до 17 май 2009 година. Организира се нова  международна  изложба - за строителни материали, машини и технологии „Стройтех-Пролет”.  Изложба на книгата е предвидена в Салона на изкуствата „Импресия”. При подготовката на панаира специално внимание ще бъде отделено на традиционните изложения за яхти, лодки, водни спортове и екипировка „Boats & Sports Expo”, за битова техника и домакинство  „Домтех”, за мебели,  машини и технологии „Мебелтех”, за текстил, облекла, кожени изделия, машини и технологии „Тексмод”, за хранителни продукти, машини и технологии  „Фудтех”, за парфюмерия и козметика  „Козметика”. Продължават  салонът за  оборудване за хотели, ресторанти, кафетерии и търговски обекти „ХоРеКа”,  зоната за бизнес консултации „Бизнес консултинг” и Изложбата на общините в България, която вече е с международно участие.

„ПринтКом”  ще е между 2-и и 6-и юни. Заедно с  Международната изложба за печатна комуникация ще вървят единственият в света  конкурс за панаирен плакат, който се прави съвместно с Международната асоциация на изложбената индустрия UFI, и национален конкурс за фирмен календар.

Унгария ще е страна партньор на 65-ото издание на Международния технически панаир от 28 септември  до 3 октомври догодина.  Нейното участие в тази водеща роля бе договорено още преди ЕСЕН 2008.

През втората половина на 2009 г. програмата на панаира продължава с Международната изложба за медицина, стоматология, фармация и балнеология „Медикус, Денто, Галения”, Специализираната изложба за СПА и уелнес туризъм, Международния конгрес по възстановителна дентална медицина. Своите две издания – пролетно и есенно, ще имат Специализираната изложба за цветя, декоративна растителност, градинско оборудване и аксесоари, Международната киноложка изложба и Италианският фестивал на красотата и прическата. Панаирът на домашните любимци „Зоо ревю” ще се състои от 30.10. до 1.11. 2009 година. По традиция годишната програма ще завърщи с голям Коледен базар през декември.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |