В новините
 
09.09.2008 11:37   Новината е видяна 5023 пъти
Стартираха продажбите на Microsoft Office Home and Student 2007

Стартираха продажбите на Microsoft Office Home and Student 2007 на уникалната цена от 99.00 лв. с ДДС в цялата страна. Както обявиха от компанията миналата седмица, пускането на продукта на тази цена ще даде възможност на още по-широк кръг потребители у нас да се възползват от предимствата на оригиналния софтуер. Предложението е валидно до изчерпване на промоционалните количества.

Microsoft Office Home and Student 2007 вече може да бъде намерен във веригите Техномаркет, Технополис, Office 1 Superstore, Метро Кеш&Кери, My Computer, Мултирама, Плесио и др. Потребителите ще получат изчерпателна информация за всички подобрения и нововъведения на софтуерния пакет от продавачите-консултанти или наличните рекламни материали.

Продуктът е предназначен за домашни потребители, ученици и студенти. Той съдържа основните програми, необходими в ежедневната работа с компютър - Word 2007, Excel 2007, PowerPoint 2007 и One Note 2007. Освен достъпната цена, преимущество е възможността за инсталация на Microsoft Office Home and Student 2007 на общо три компютъра в едно домакинство.

Всеки, който попълни онлайн анкетата на http://www.msdot.net/99 ще получи безплатен онлайн мултимедиен курс за усъвършенстване на уменията си за работа с Microsoft® Office 2007.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |