В новините
 
28.08.2008 11:51   Новината е видяна 5307 пъти
Клиентите на Транс Телеком вече плащат сметките и чрез EasyPay

Клиентите на Транс Телеком вече могат да плащат сметките си и чрез системата на EasyPay. С индивидуалния си потребителски номер абонатите на компанията имат възможност да погасяват задълженията си както в касите на телекома, така и в още 760 обекта в цялата страна. Самата транзакция се отразява в системата в реално време. От това нововъведение могат да се възползват всички абонати с договор за пакетни решения, телефонни услуги и доставка на интернет.


„С въвеждането на допълнителна система за разплащане през EasyPay улесняваме нашите клиенти. Всеки от тях може да научи личния си потребителски номер от месечната си фактура или като се свърже с Центъра за обслужване на клиенти. След това дори и да отсъства за по-дълго време от дома си, може да разчита на алтернативен вариант за заплащане на сметките си”, обясни Анатоли Краев, главен финансов директор в Транс Телеком ЕАД. 


Потребителите на предплатени услуги като софтуерния телефон tFon за икономични разговори по интернет и гласовата услуга Транстел ще могат да зареждат както досега сметките си чрез закупуване на ваучер от търговската мрежа, регистрация в ePay.bg или с кредитните карти на Транскарт, Mastercard и VISA.


Клиентите на Транс Телеком могат да заплащат задълженията си към компанията също така и по банков път по сметките на компанията, през банкомат, чрез ePay.bg., както и онлайн с Транскарт, VISA или Mastercard.


Транс Телеком ЕАД е телекомуникационна компания от ново поколение. Компанията е основана през 2003 г. като дъщерно дружество на Трансхолд България Холдинг, част от групата на Петрол Холдинг АД. Транс Телеком притежава лиценз за осъществяване на далекосъобщителни услуги през мрежа от вида точка към много точки – WiMAX. Специализираната гама продукти и услуги, които компанията предлага, включва доставка, разработка и интеграция на комуникационни решения, базирани на WiMAX стандарта; фиксирана гласова телефонна услуга, както и достъп до Интернет. Целта на компанията е да се превърне в лидер на пазара на широколентовите мобилни услуги в България.






Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |