В новините
 
14.08.2008 10:34   Новината е видяна 4786 пъти
GERMANOS и Sony Ericsson организират морска промо-игра

Технологичният лидер GERMANOS и Sony Ericsson организират съвместна морска промоционална игра през август. Специални промо-екипи ще посетят избрани заведения по северното и южното черноморие и ще помогнат на гостите им да спечелят подарък докато се забавляват. За целта е необходимо само да участват в промоционалната игра, разработена специално за телефон P1 на Sony Ericsson. Тя представлява лабиринт, който се активира върху сензорния екран на устройството, а целта на състезателите е да помогнат на героя от рекламата на GERMANOS - Куки да излезе от него и да отиде на така желаната разходка до магазина на GERMANOS. 


Независимо от постигнатия резултат всички участници получават награди - ръчно изработена огърлица за дамите и ключодържател за представителите на силния пол. Голямата награда - ваучер с 20% отстъпка в магазините на GERMANOS за моделите Sony Ericsson К660i, Sony Ericsson W660 и Sony Ericsson G700i в пакет с абонамента програма National 100 и 2 годишен договор.


Летни емоции с GERMANOS и Sony Ericsson може да си създадете в Extravaganza на 15 август, Totally romantic на 16 август, A-lounge на 17 август, By the way (Лозенец) на 20 и 21 август, Pampero (Арапя) на 19 и 22 август, Pampero (Смокиня) 18 и 23 август.  

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |