В новините
 
24.07.2008 10:20   Новината е видяна 6691 пъти
Фирма за производство на фасадна изолация и изделия от EPS покрива високи европейски стандарти

Строителството в България е все още един от топ отраслите в икономиката на страната, доколкото все още такава съществува. Наред с това водещи позиции на пазара заемат и фирми, които са свързни със строителството и строителните материали, упорито превръщайки най-апетитните парчета земя в България в подобие на лунен пейзаж или циганско гето.
Има и фирми защитили международни стандарти за качество и екология. Наскоро разговаряхме с ръководството на една от тези фирми.
"Маримпекс" ООД, известна на пазара с марката "Енергопласт", се развива изключително успешно и започва да търси международни пазари. 
Основната дейност на фирмата е вътрешно и външнотърговска дейност с EPS материали (каквото и да значи това), като: EPS-F изолационни плоскости, EPS-профили, EPS–топчета, частици за производство на пенобетон, опаковъчен чипс, фасадни и изолационни системи. Фирмата разполага със собствена търговско-производствена база в гр. Пловдив, с площ от 11 000 м2. През 2004 г. реализира проект за изграждане на модерно предприятие за производство на термоизолационни материали от EPS с капацитет над 10 000 м3 месечно. Енергопласт инвестира в модерно високотехнологично оборудване, което отговаря на високите изисквания за качество в ЕС за енергийна ефективност на сградите.
Маримпекс ООД, или по-известна като Енергопласт, можете да намерите в град Пловдив, бул. "Кукленско шосе" 13, телефон 032/67-54-65,66, факс 032/67-54-67, e-mail: marimpex@mail.bg, http://www.energoplast.com/




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |