В новините
 
05.12.2007 19:42   Новината е видяна 10682 пъти
Партия ГЕРБ отпразнува първата си годишнина на чаша вино, Кметът беше там ИНЦИДЕНТНО. както каза секретарката му

Получено по мейла от уникален посетител, който помоли да не споменаваме името му , щото го е срам:
Инцидентно се прибирам и пускам инцидентно телевизора. Новини на СКАТ, Новини на Канал 0, други новини, и телевизия ЕВРОПА.
Слушам тази вечер, че Кметът е бил на годишнина на ГЕРБ и решавам, че това е Инцидентно.
Инцидентното в присъствието на кмета ще го отдам на неопитността на секретарката му, но кметът задължително трябва да я научи, че когато му уговаря среща с някого, особено, когато този някой има нещо общо с няколко медии,  да речем и има още няколко други, първо трябва да поглежда в тефтерчето с ангажиментите му, а ако секретарката  няма такова - да и подари. Особено, ако Момичето, може би, вдигне този някой  по средата на работния ден, накара го да изостави (думата е малко по друга) ангажименти и фирми, и го изюрка да се гледа с Кмета в определен час. Ще си спестя точните часове, за да не ме приемат за гламав. Ясно е, че този някой, особено, ако няма предварително посочена тема на срещата, се подготвя предварително и губи следващите часове в това направление.
Също така, много озадачаващо на фона на цялото тръбене на свободен, едва ли не, достъп до Общината е, че точно хората, които секретарката на Кмета е извикала на среща, независимо от достопочтения им вид и възраст, биват спирани от портиерите, и недотам любезни дами в полуполицейски униформи, опитващи се да приличат на Дженифър Лопес. Секретарката на Кмета не допуска съшите тези достопочтени хора "да се качат", а ги кара да чакат долу и всеки път при пристъпване 2 крачки навътре от вратата заплашително се надигат. И забележете "той кметът сега като дойде и ше се видите и заедно ще се качите нагоре"! Мани, мани, че едно време с Кмет-а всеки от нас можеше да се види в понеделник тоа ясно ...
Забележете, че ако имате някаква среща, която са ви уговорили инцидентно ще се наложи да изчакате около 40 минути неловко стоейки пред портиерната или как там се нарича онова място с ПВЦ дограмата и да се чудите с какъв акъл сте си грабнали дърмите и сте си отложили другите срещи, само и само защото някой, който е кмет трябва непременно да се срещне с представител на фирмата ви. Е! вярно, вие не сте представител, а собственик, но и той е Кмет в крайна сметка - стопанин демек ...
Но ще отдадем засега всичко на младостта (може би, защото само по гласа на една жена трудно се определя възрастта и) на секретарката и неопитността все още на кмета.
Обаче, ако секретарката е направила такъв гаф, то трябва да и се направи забележка и вместо да натопи кмета, че му е възникнал ИНЦИДЕНТНО АНГАЖИМЕНТ, както странно прозвуча казано за годишнината на ГЕРБ, да се извини простичко , да слезе при простосмъртните и да каже : sorry, обаче съм една бела птица и изобщо не съобразих, е г-н Кметът има ангажимент със съпартийците си и затова нека да отложим срещата за еди си кога (и да каже една дата и час).
И ако ще спират хората долу - да вземат да обзаведат с диванчета, туй-онуй ...

И пак да си кажа това с ИНЦИДЕНТЕН АНГАЖИМЕНТ много ме ядоса, защото ако някой ИНЦИДЕНТНО ходи на събиранията на партията си, то дали няма да се окаже, че е инцидент всичко това.
Нищо лично, Кметът е симпатяга.

Сега да се върнем на годишнината:
(материалът е на burgasinfo)
Днес на тържество в хотел България  членовете на партия ГЕРБ отпазнуваха на чаша вино ,своя първи рожден ден. "Една година  е малко време и сме в бебешка възраст. Но за тази една година партия ГЕРБ направи уникални неща. Партия ГЕРБ се яви на два вида избори и спечели убедително,  и двата вида избори. Така ,че положихме едно добро начало.Дай боже, всеки му такава добра първа година ! ”, каза юристът на партията  Златина Дукова. Областният координатор на ГЕРБ Димитър Бойчев благодари на всички членове напартията ,че са направили възможно изграждането на една от най-успешните структури на областно ниво. Доказателство за това е и успеха на местните избори. Бойчев прочете и приветстивето по повод рождения ден на партията,   изпратено от председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов.”Въпреки машинациите на управляващите, политическа партия ГЕРБ доказа и затвърди лидерството си като пръва политичческа сила  . От тук нататък предстои да оправдаем гласуваното ни довери и да работим открито  и честно в интерес на гражданското общество”, се казва в поздравителния адрес на председателя на партията. Гост на тържеството бе и кметът на Община Бургас  Димитър Николов, доскорошен председател на ГЕРБ. Той благодари за постигнатите добри резултати на изборите и допълни,че от тук нататък още по- отговорно трябва да се подходи към  гласуването доверие от избирателите. „Постигнатото от ГЕРБ се дължи на участието и активността на всички Вас ,каза Димитър Николов.  Накрая като на всеки рожден ден членовете на ГЕРБ духнаха своята първа свещичка на тортата.

Благодарим Ви, че ни прочетохте!





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |