В новините
 
13.04.2005 11:18   Новината е видяна 3631 пъти
Полицията търси информация за автомобил свързан с убийството на Мариян Георгиев - Марата
Във връзка с убийството на 30 годишния Мариян Георгиев- Марата от село Ахелой, извършено на 5 април, РДВР Бургас призовава всички граждани, разполагащи с някаква информация за придвижването на лек аавтомобил “Лада”, с регистрационен номер А 2862 ВА, с който извършителите на деянието са се оттеглили от с. Равда до Ахелой, своевременно да я подадат в най-близкото поделение на МВР, като анонимността им ще бъде гарантирана!
Лекият автомобил е откраднат в деня на прострелването от централната част на Бургас и след придвижването на извършителите до с. Ахелой е подпален на ул. “Елхово” № 3.
От района на улицата около 20.00 ч. на 05.04.т.г. по централния или второстепенни пътища с вероятна посока Каблешково се е оттеглил втори автомобил, с неустановена до момента марка, бял на цвят.
РДВР Бургас призова в нарочно съобщение с дата 06.04.т.г., гражданите и представителите на медиите, при наличие на някаква информация и за този автомобил, да я подадат своевременно на полицейските служители!




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |