В новините
 
04.02.2011 15:30   Новината е видяна 8112 пъти
Христина Секлемова кани на бяло парти влюбени и ценители

Ежегодният купон по случай Свети Валентин и баджанака му Трифон Зарезан е с код БЯЛО. Мъглата, която се спуска в нощта на влюбените и ценителите, не успя да убеди нашата приятелка Христина Секлемова в опасността на завоите на 14 февруари и тя кани всички двойки да надянат свенливият полутраурен бял цвят, празнувайки заедно с нея. Почетен гост на Христина на партито е мъжът, който години наред се задържа до вихрената дама ... Мишо Златев. 

Свети Валентин и Трифон Зарезан се съчетават  за 15-ти път на карнавал на виното  и любовта в хотел  България.
Код „Бяло“ е обявен за всички  влюбени двойки които ще разпалват страсти в ноща на 14 февруари. Арена на  в основният ресторант на хотел „България“.
На 14 февруари  Ди джей Стенли ще влезе в ролята на Купидон, за да разпали горещи страсти сред влюбените двойки в ресторанта на хотел България.


 
Организаторите от Парти сървиз Крис са  подготвили специални игри и изненади за свободните дами и самотните кавалери в празничната вечер. Атрактивната Христина Секлемова, като истинска богиня на любовта,  обещава да събере поне един участник на партито с неговата половинка, и ще насочи стрелите на Амур да попадат точно в целта си.

На Свети Валентин, организаторите на романтичната вечер обещават невероятна парти атмосфера и цял куп нови приятели!  Ако сте сред влюбените двойки, решили да се присъединят към купона в хотел България, или празнувате с любимата си компания Трифон Зарезан, тогава имате шанс да спечелите  специалните награди на вечерта преференциална цена за Пежо 308 СС,еднодневна екскурзия за двама до Турция от ЕМенд ДЖИ Турс, ДСДпа процедури за двама в балнеохотел“Поморие“.
Всичко това обилно полято с червените вина на изба „Братанов“ от региона на Харманли.





Ключови думи: Свети Трифон, Свети Валентин,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |