В новините
 
31.01.2011 06:55   Новината е видяна 6353 пъти
Отново победа на Черноморец-Бургас

Футболистите на „Черноморец-Бургас” записаха втора победа с 1:0 в контрола от зимната си подготовка. След като се наложиха в събота над „Светкавица”, и днес възпитаниците на старши треньора Антон Велков постигнаха същия резултат срещу „Добруджа”. Мачът се игра отново на изкуствения терен в Поморие.
В днешния мач Велков пробва по-затворена тактическа постройка с преквалифициране на някои от защитниците като халфове. Въпреки това „акулите” създадоха половин дузина чисти голови положения до почивката. Само Рикардо Андре обаче беше точен в 20-ата минута с глава след центриране на Савио, който блестеше с активност по десния фланг. „Царе” на пропуски станаха Георги Андонов и Костадин Дяков.
От многото смени след почивката ритъмът логично падна. Играта се разпокъса, но положения пред двете врати не липсваха. Савио уцели напречната греда след отлично изпълнен пряк свободен удар, а капитанът на гостите Симеон Симеонов и Тодор Данков отправиха опасни удари към вратата на Паскал Борел.
В първите две контроли наставникът Велков използва общо 21 от набичните 23-ма футболисти. Зарази леки здравословни проблеми бяха съхранени нападателите Муса Койта и Мартин Тошев.
Утре и вдругиден черноморци ще бъдат в почивка, а в сряда заминават на лагер в турския курорт Анталия, където ще останат до 14 февруари.




Ключови думи: Черноморец-Бургас, Черноморец, Бургас, футбол,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |