В новините
 
11.01.2011 10:00   Новината е видяна 7361 пъти
Моят малък красив европейски проект

След моята голяма гръцка сватба - нов филм Моят малък красив европейски проект. Наградата я предлага една от баш хубавиците на България

вродепутатът Надежда Нейнски и СДС обявяват конкурс “Моят малък красив европейски проект” за млади хора на възраст между 18 и 30 години. С него те традиционно ще отбележат Деня на Европа – 9 май.
 
Проектите, които ще бъдат допуснати до участие в конкурса, трябва да са от важна обществена значимост и да имат пряка връзка с утвърждаването на европейски ценности като свобода, демокрация, равенство, принципи на правовата държава, защита правата на човека, вкл. правата на малцинствата, плурализъм, недискриминация, толерантност, справедливост, равенство между половете и др.
 
Проектите трябва да са свързани с реализирането на приоритетна дясна политика в утвърждаването на европейските ценности и да са насочени към примерни сфери като политика, изследване, социални дейности, образование, екология, иновации, култура, спорт, наука, архитектура и др.
 
Стойността на проектите не трябва да надхвърля 10 000 лв., а крайният срок за подаването на конкурсните документи е 1 март 2011 г.
 
Наградата е финансиране на класирания на първо място проект, а авторите на други 19 проекта ще посетят Европейския парламент в Брюксел.
 
“Конкурсът е максимално отворен за интересни и нестандартни идеи от всякакъв характер, които кореспондират със зададените условия. Очаквам младите хора да не ограничават фантазията си - да формулират и осъществят и най-смелата си идея в онази област от обществения живот, която ги вълнува. Особено важен за нас е акцентът върху утвърждаването на автентичните десни демократични, европейски ценности - дебат, който аз, като евродепутат и моята партия СДС, ще водим приоритетно през тази година. Затова ще подкрепим всеки проект с принос в този дебат,” казва по повод инициативата Надежда Нейнски.
 
“Очаквам в този конкурс младите хора да проявят истинска обществено-политическа ангажираност, защото съм сигурен, че каквото и да се говори, те я притежават. Ще подкрепим мислещите, активни, дейни младежи, които имат кауза и я отстояват. Защото в СДС вярваме, че успехът не идва наготово, а се постига с последователност, знания и много труд!”, коментира конкурса лидерът на СДС Мартин Димитров.





Ключови думи: европейски, Надежда Нейски, конкурс,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |