В новините
 
10.12.2010 12:36   Новината е видяна 5027 пъти
Водачите на ОПЕЛ - най-неустойчиви
На 09.12.2010 г. около 18.30 ч  от Средец към Бургас се е движел лек автомобил  “Пежо 607”, управляван от С.И. (61) от Средец. На км. 75,4 блъснал неправилно спрелия в лентата за насрещно движение лек автомобил  “Опел Вектра”, управляван от Н.Д. (48). Н.Д. е настанен е за наблюдние в МБАЛ – Бургас, без опасност за живота и му е взета кръвна проба за химически анализ. При направената проверка не е установено наличие на алкохол в кръвта на водача на  “Пежо”. По случая работи РУ “Полиция” – Средец.
 
На 09.12.2010 г. около 7.45 ч на главен път І-9 в ( Бургас –Варна) в участък с концентрация на пътно транспортни произшествия,  на десен завой при мокра настилка лек автомобил  “Опел Астра”, управляван от С.С. (50) от Сливен се е сблъскал с лек автомобил  “Рено Флуанс”, управляван от 30-годишната С.Г. от Добрич.  В резултат на удара возещата се на предна дясна седалка в “Опел”-а 77-годишна жена е загинала на място. Водачите са настанени за лечение в МБАЛ – Варна, без опасност за живота: С.С. – с три счупени ребра и фрактури по крайниците, а С.Д. с комоцио и фрактури по крайниците. Причините за инцидента се изясняват. По случая работи РУ “Полиция” – Несебър. 
 




Ключови думи: Бургас, автомобил, управляван, Средец, Опел, МБАЛ, опасност, Полиция,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |