В новините
 
03.12.2010 14:57   Новината е видяна 6635 пъти
Коледни промоции на ВиК- Бургас

Бургаското дружество „Водоснабдяване и канализация” ще зарадва своите клиенти с коледни промоции. ВиК обявява кампания за актуализиране на данните на своите клиенти от 6 декември до 30 декември на по- ниски цени.  Дружеството предоставя следните възможности, по време на промоцията:
- Промяна на името на титуляра насъществуваща партида ще струва вместо 30 лв. само 8 лв. без ДДС.

- Откриване на нова партида /за сградите- етажна собственост с приложено решение на общо събрание и разрешение за ползване на сградата / - 8 лв. без ДДС.

- Напълно безплатно се предоставя възможност клиентите да коригират адреса за кореспонденция.

- Предоставя се възможност за получаване на електронна фактура, подписана с валиден електронен подпис. За целта е необходимо да предоставите валиден E-mail на адрес plasment@vik-burgas.com. Информация за изискваните документи за смяна на име по партида и корекции в адреса, клиентите ще получат във всички центрове за обслужване на клиенти на дружеството и на сайта на ВиК-Бургас. “Откриването на нова партида или промяна на името на титуляра на тази атрактивна цена ще създаде удобство не само на нашите потребители, но и на нашата фирма, с цел по-добра комуникация между нас и нашите абонати. Така ще се допускат по-малко грешки или проблемни ситуации при отчитането на консумираната вода. Дружеството оценя важността на повишаване на качеството на комуникация за доброто обслужване, за което е необходимо пълна и точна информация в базата данни”, обясниха от ВиК- Бургас.

Услугата може да бъде извършена на следните места:

Център за работа с клиенти - гр. Бургас, кв.”Победа”, ул.”Ген. Вл. Вазов”№ 3 ет.4 и във всички офиси на Дружеството в Бургас, както и в офисите на Дружеството в следните градове на Бургаска област: Айтос, Камено, Карнобат, Малко Търново, Несебър, Обзор, Поморие, Приморско, Руен, Созопол, Средец, Сунгурларе, Царево.

Повече информация на тел. 87-14-14 и 87-14-00

 





Ключови думи: ВИК, ВИК Бургас,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |