В новините
 
30.11.2010 08:18   Новината е видяна 6063 пъти
Балъков: Доволен съм от играта, но не и от резултата

Аз мисля, че мога да бъда доволен от играта на „Черноморец”. Срещу отбор като „Локомотив” Пловдив с 10 човека трудно може да се постигне повече. Имахме възможности, но техният вратар спаси и двете ситуации. „Локомотив” Пловдив не ни надигра, а ни надхитри и им честитя победата”, коментира старши треньорът на „акулите” Красимир Балъков след загубата в Пловдив с 0:2.

„Доволен съм от играта, но не и от резултата. Нямахме късмет. Момчетата се бориха до последно и аз съм доволен от това, което показаха. Просто нямахме шанс пред гола. Лазаров е много опитен и качествен футболист и той реши мача. Със своята хитрост успя да изкара червен картон Адриан Фернандес”, добави наставникът на Черноморец.

„Падането на Лазаров бе доста артистично и това бе достатъчно. Реакцията на Фернандес не беше добра. След мача той искаше лично да се извини на съдията. В такъв важен мач за нас емоциите при него бяха повече. Решението му да се извини на съдията бе правилно. Не е хубаво, когато има загуби. Не искахме да паднем. Дойдохме с единствената надежда да победим, но съперникът ни надхитри и стигна до трите точки, Мисля, че „Черноморец” е един много сериозен отбор, който ще респектира всички други. Целта пред нас е да гледаме напред, а пред нас са „Левски” и „Литекс” и ако ни се удаде възможност, ще се опитаме да ги изпреварим”, каза още Красимир Балъков.





Ключови думи: Балъков, футбол, бургас,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |