В новините
 
14.10.2010 13:26   Новината е видяна 4914 пъти
Творчески портрет на Милена Парушева Тунчева – Ялнъзова

На 15.10.2010 г. от 18:00 ч. в Арт клуб „Vision hall” във Варна ще се представи творческият портрет на Милена Парушева Тунчева – Ялнъзова. Събитието се организира от Творческата къща към Агенция за социално развитие „Вижън”.
Станалите вече традиция поредици от представяния на творчески портрети се организират от 2008 год., а самата творческа къща има вече близо 15 годишна история. Целта им е да се покаже многостранната физиономия на хората на изкуството, както на творците от различните студия към Творческа къща „Вижън Арт”, така и на вече утвърдени  имена от град Варна и страната.
Творецът, който предстои да бъде представен пред обичащите изкуството е Милена Ялнъзова – един разнороден талант на Творческа къща „Вижън Арт”. Освен, че е от самото начало на творческата къща, тя също така участва и в почти всички клубове и студия: Фото и Видео; Изобразително изкуство, Иконопис и Стъклопис; Батика – рисуване върху плат и коприна; Готварство; Литература, Слово и Журналистика; Музика; Компютри и Английски език.
На събитието освен изложените нейни творби на изкуството – икони, сувенири, картини и др., ще бъдат прожектирани три късометражни филма изработени от авторката, показващи нейния живот и разнообразното й творчество. Част от изненадите на творческата вечер включват приветствия на гостите към Милена, нейни музикални изпълнения и още много интересни неща... – за любителите на изкуството!






Ключови думи: Арт клуб, Милена Парушева Тунчева, Ялнъзова,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |