В новините
 
14.10.2010 05:01   Новината е видяна 6218 пъти
И ний сме дали нещо на света .... SPIRIT of Burgas в топ 10 на UK Festival Awards

За втора поредна година българският фестивал SPIRIT of Burgas успя да се нареди сред най-добрите фестивали в света в категорията BEST OVERSEAS FESTIVAL на UK Festival Awards. С едва второто си издание от 2009г., музикалният форум намери място сред номинираните за британските фестивални награди. Тази година успехът е още по-голям, защото SPIRIT of Burgas се нарежда в топ 10 Best Overseas Festivals, благодарение на многобройните гласове, дадени за него. Радващ е факта, че един млад български фестивал е повод за създаване на общност от хора, които подкрепят една позитивна кауза. А каузата е в България да се случва голямо по мащаби събитие с международна културна стойност и отзвук, събитие, което обединява на едно място, по едно и също време, хора от различни възрасти и с различни интереси.
Гласуването за определяне на финалистите сред 10те номинирани във всяка една категория на UK Festival Awards продължава до 27 октомври на www.festivalawards.com. Победителите ще бъдат обявени на 18 ноември 2010г. на официална церемония в Лондон. Всеки, който даде своя вот, има шанс да спечели 2 V.I.P. билета за всеки от фестивалите - победители в надпреварата.
Подкрепата с личния вот за SPIRIT of Burgas за UK Festival Awards е не просто подкрепа за най-мащабният музикален фестивал на страната ни, но и стъпка в изграждане на позитивния имидж на България.






Ключови думи: фестивал, SPIRIT of Burgas, фестивали, BEST OVERSEAS FESTIVAL, Festival Awards,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |